IT-Profile
IT vacatures voor IT professionals

ICT carrière advies

Wil je eens van gedachten wisselen over de volgende stap in jouw carrière?
Wanneer je zelf het gevoel krijgt dat je toe bent aan een nieuwe stap in je carrière is het vaak lastig dat concreet vorm te geven. Vaak zien we de behoefte aan een vertrouwenspersoon die begrijpt welke positie je nu inneemt en helpt vast te stellen waar de nieuwe stap toe zou moeten leiden. Zo’n vertrouwenspersoon is ideaal als die zelf kennis heeft van het vak dat je uitoefent en bovendien nog eens een gedegen kennis heeft van de ICT arbeidmarkt. 

Met andere woorden: wat ambieer je echt in een functie en welke organisatie past het best bij jou? Wanneer we daar samen uitkomen, ligt de weg voor je open. Want IT-Profile heeft uitstekende contacten bij tal van werkgevers. Ons succes is de onafhankelijke opstelling ten aanzien van werkgevers. Dat betekent dat we uitsluitend een bemiddeling doorvoeren wanneer een kandidaat echt past bij een functie en organisatie. Niet alleen voor nu maar ook voor in de toekomst.

Wij hebben jarenlange praktijkervaring opgedaan in de ICT branche op diverse operationele en commerciële management- en directieposities. We zien organisaties veranderen door implementatie van projecten, fusies, overnames of juist het afstoten van bedrijfsonderdelen. En we hebben medewerkers zien veranderen. Wanneer die ontwikkeling niet synchroon loopt, wordt het tijd om IT-Profile in te schakelen.

Wil je eens van gedachten wisselen over jouw carrière? Neem dan vrijblijvend Contact met ons op. Je kunt ook een open sollicitatie sturen. Deze behandelen we uiteraard discreet. 
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
Bel me terug
Interessante vacature, of gewoon een vraag? Laat ons u terugbellen.
© IT-Profile 2017    Privacy    Sitemap
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie
Contactpersoon
Marc van Rooij
Mobiel: (06) 2035 9289
Werk telefoon: (06) 2035 9289