EEN GEDEGEN PARTNER BIJ DE ZOEKTOCHT NAAR ICT PERSONEEL

Een ICT vacature dient zich niet zomaar aan. De behoefte aan ICT mensen voor tijdelijk of vast ontstaat omdat een project zich aandient, de organisatie verandert of omdat de huidige medewerker een nieuwe functie aanvaardt. Dat kan in uw eigen organisatie zijn of bij een andere organisatie. Het zijn allemaal gezonde ontwikkelingen die u wel voor een ander probleem stellen. Hoe vind ik de juiste nieuwe medewerker voor de vacature? En wat betekent dat voor mijn planning?

IT-Profile is expert in het invullen van ICT vacatures. Wij brengen relevante informatie over uw organisatie en functies in kaart. We kunnen dan de vacature plaatsen in het functiehuis en in de ontwikkeling van uw organisatie. Omdat een vacature nooit op zichzelf staat en nooit zomaar ontstaat, is het noodzakelijk om het perspectief te bepalen. Door deze degelijke aanpak, kunnen wij u bedienen volgens uw verwachtingen: een relatief snelle invulling van de vacature met de juiste ICT professional volgens een overzichtelijke kostenstructuur.

U zoekt een specialist in ICT recruitment, detachering en interim management van ICT’ers. Door onze 100% focus op ICT kunnen wij u optimaal adviseren in het juiste recruitment-strategie. Onze mensen hebben niet alleen een ruime ervaring in ICT maar zijn experts in ICT recruitment. Daarbij gaat het niet om het zo snel mogelijk een CV toesturen die lijkt te passen. Het gaat om een gedegen werving en gesprekken met kandidaten zodat het profiel van de juiste kandidaat 1-op-1 past met het profiel van de vacature.

IT-Profile ambieert een strategische samenwerkingspartner te zijn van opdrachtgevers. Wij realiseren ons dat uw doelstellingen alleen haalbaar zijn met de inzet van de meest competente mensen. Daarbij is het noodzakelijk dat deze mensen passen binnen de organisatiecultuur of een rol kunnen spelen in de verandering die u met uw organisatie wilt doormaken. Dit belang vergt een strategische samenwerkingspartner in werving en selectie van ICT'ers.

MEER INFORMATIE OVER ICT RECRUITMENT VAN IT-PROFILE

Heeft u behoefte aan een ICT partner in recruitment waar u altijd op kunt terugvallen? Die weet wat er speelt in uw organisatie en die invulling kan geven aan uw recruitmentvraagstukken? Neem dan contact op met IT-Profile voor een kennismakingsgesprek.
Inschrijven?

Schrijf u gemakkelijk en snel in via het onderstaande formulier. U kunt zich ook inschrijven met uw LinkedIn profiel.

Bel me terug

Interessante vacature, of gewoon een vraag? Laat ons u terugbellen.

This website is POWERED BY OTYS recruiting technologies
Cliënt ICT Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.