Terug van vakantie .....

E. Derijks 29-8-2017 11:17
Categorieën: Blog
De zomervakantie is voor de meeste werknemers het perfecte moment om wat meer afstand te nemen van het werk. In vakanties wordt er makkelijker nagedacht over een carrière en hoe de toekomst eruit ziet. Men vraagt zich af wat hen gelukkig maakt in het leven. Soms kom je dan tot de conclusie dat je bijvoorbeeld uitdaging mist in je huidige baan.
Uit verschillende onderzoeken blijkt dat er na een vakantieperiode actiever gezocht wordt naar vacatures, het aantal sollicitaties toenemen en er meer CV’s worden geplaatst op het internet. Dit vindt vooral plaats in de maanden januari, september en oktober.

Ben jij ook met deze gevoelens teruggekomen van vakantie? Snakt er iets in je naar meer uitdaging en verantwoordelijkheid? Dan is het niet verkeerd om in de gaten te houden of er interessante vacatures in jouw vakgebied zijn. Op deze manier kun je onderzoeken of je ook daadwerkelijk een andere uitdaging aandurft of toch liever voorlopig bij je huidige werkgever blijft.

Wij helpen je graag met advies en het zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Bij IT-Profile zijn je gegevens in veilige handen: wij verspreiden ze niet in het openbaar, zoals bij vacaturebanken. Wij hebben uitstekende contacten bij verschillende werkgevers en helpen je met het maken van keuzes waar jij gelukkig van wordt.

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
This website is POWERED BY OTYS recruiting technologies