Wat is jouw volgende stap?

Erik Derijks 10-5-2017 11:19
Categorieën: Blog

Het is zeker goed om zo nu en dan na te denken over je carrière. Iedereen is op een bepaald moment toe aan een vervolgstap: nieuwe uitdagingen en andere gezichten met daarbij behorende nieuwe werkzaamheden en verantwoordelijkheden. En wellicht een aanvullende training of opleiding?

Nu is er de laatste jaren een soort van ‘overstap-angst’ bij IT’ers. Het motto “blijf zitten waar je zit”, lijkt nog steeds van kracht. Dat is natuurlijk jammer en ook helemaal niet nodig. Het is juist goed en gezond om na een mooie periode bij je huidige werkgever eens te kijken naar nieuwe mogelijkheden. En als je te lang stil blijft staan, ben je straks niet meer zo gewild. De aankomende jaren in de IT-branche zien er hoopvol uit en de groei zet nu echt door. De laatste berichten over de groei in 2017 zijn heel positief.

Tijd om eens na denken over jouw mogelijkheden? En hoe zou je dat dan aanpakken?

IT-Profile helpt je graag met advies en bij het zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Je gegevens worden niet openbaar gemaakt zoals bij vacaturebanken. Wij hebben uitstekende contacten en veel mogelijkheden bij tal van werkgevers en helpen je met het maken van de juiste keuzes. Inmiddels vonden al meer dan 550 IT’ers hun nieuwe baan via IT-Profile!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op via info@it-profile.nl  of schrijf je in op www.it-profile.nl 

lees ook: De gekte op de IT markt

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
This website is POWERED BY OTYS recruitment technologies