Opdrachtgevers

Wij zijn IT-Profile, aangenaam!
Op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw vacature? Door onze praktijkervaring in de ICT branche zijn wij specialist in het begeleiden van IT professionals die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Inmiddels vonden al meer dan 550 IT-ers hun nieuwe baan via IT-Profile.

Gekwalificeerde en betrokken ICT-professionals
Al onze professionals zijn gekwalificeerde, betrokken en ervaren mensen die niet bang zijn voor uitdagende ICT-projecten. Voor elke ICT-vraag hebben wij een professional die het antwoord weet. Of je nu zoekt naar een project engineer voor een heel specifiek project, een systeembeheerder of juist een allround helpdeskmedewerker; jij kiest welke ICT-professional het beste bij jou en jouw organisatie past.

Ook voor het uitbesteden van je ICT-werkzaamheden zijn wij een betrouwbare partner. Dat kan bijvoorbeeld door middel van onze flexpool; op afroep een vaste ICT-medewerker bij jou op kantoor of hulp op afstand. Jouw wensen en behoeftes staan hierbij centraal. Op die manier hoef jij je dus geen zorgen te maken over de continuïteit van de ICT-dienstverlening en zaken als dienstverbanden, verzuim en andere personele zaken. Die nemen wij gewoon van je over, met behoud van kwaliteit natuurlijk.

Een kennisclub met grootse ambities
IT-Profile is een relatief kleine en een betrokken partner. Een echte kennisclub met grootse ambities. Ook in een digitaal georiënteerde wereld staan bij ons de mensen centraal en dat onderstrepen we met intensieve (loopbaan-) begeleiding, het stimuleren van ontwikkeling met behulp van onze IT-Profile Academy en persoonlijke field managementgesprekken. Hierdoor weten we altijd wat er speelt. Ben je benieuwd geworden naar IT-Profile en wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We leren je graag kennen.
This website is POWERED BY OTYS recruiting technologies
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
IT-Profile gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.