Ons verhaal

Samenwerken met IT-Profile? We vertellen je graag waarom!
Er zijn tal van redenen waarom je tijdelijk een ICT-professional nodig kan hebben. Ziekte, zwangerschapsverlof en piekperiodes bijvoorbeeld. Of een plotselinge behoefte aan specialistische kennis voor een uitdagend ICT-project. IT-Profile heeft ICT-professionals op elk niveau. Of het nu voor enkele dagen, enkele maanden of zelfs enkele jaren is; wij leveren de juiste mensen met de juiste vaardigheden.

In een digitale wereld staan bij IT-Profile de mensen centraal. ICT is immers mensenwerk. Wij zorgen ervoor dat al onze collega’s het naar hun zin hebben en worden uitgedaagd. Daardoor kunnen we garanderen dat iedere ICT-professional zich voor de volle 100% inzet. Voor ons, maar allereerst voor jou.

Missie:
Wij streven er naar om organisaties en mensen bij elkaar te brengen voor de juiste ICT-resources op de juiste plek. Onze missie is het creëren van duurzame inzet tussen een medewerker en organisatie op vaste- en tijdelijke basis, waarbij naast aansluiting op werkervaring juist ook persoonlijkheid en ambities voorop staan. Plezier in het werk is één van ónze kernwaardes, en dat gunnen we iedereen.

Visie:
IT-Profile is de ICT-arbeidsmarktspecialist die strategische samenwerkingspartner is voor instroom, doorstroom en uitstroom van IT-personeel, op vaste en tijdelijke basis. Niet alleen bemiddelen, maar ook adviseren; voor nu, maar ook voor de toekomst. Reëel, nuchter en eerlijk. We geloven in recruitment op basis van strategisch partnership. Om verder te kunnen gaan waar anderen stoppen met een duurzame relatie als resultaat.

Kernwaarden van IT-Profile zijn: Continuïteit, Betrokkenheid, Integriteit, Plezier en Trots.
This website is POWERED BY OTYS recruiting technologies
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Cliënt ICT Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.