Ervaringen

Om een goed beeld te krijgen hoe het er aan toegaat bij IT-Profile, hebben de onderstaande medewerkers hun ervaringen gedeeld over hun tijd bij IT-Profile.

Roel Stiphout (26 jaar, sinds 2015 werkzaam bij IT-Profile)

Na mijn HBO studie ben ik gestart bij IT-Profile als ICT Professional. Tijdens mijn kennismakingsgesprek had ik direct een goed gevoel: “hier wil ik werken”. Een werkgever die staat voor zijn mensen. Die voldoende ontwikkelmogelijkheden biedt door middel van studie. Eind 2016 ben ik gestart met mijn Office 365 certificering. De theorie hoop ik zo spoedig mogelijk in de praktijk toe te passen. Dit alles gecombineerd met leuke en uitdagende opdrachten maakt IT-Profile een fijne werkgever!

Yassin Benjajji (28 jaar, sinds 2016 werkzaam bij IT-Profile)

Vanaf het moment dat ik het eerste gesprek had bij IT-Profile, voelde ik me meteen erg welkom. IT-Profile denkt graag met jou mee en kijkt ook nog naar wat jij wilt en dat vind ik erg fijn. Daarnaast bieden ze genoeg mogelijkheden om door te kunnen groeien en te studeren. Ik ben zelf momenteel bezig met een HBO opleiding via IT-Profile en het bevalt me heel goed. Het is erg leuk om te werken bij een bedrijf als IT-Profile.

Kevin Koolen (29 jaar, sinds 2015 werkzaam bij IT-Profile)

Ik werk graag bij IT-Profile omdat ze veel doorgroeimogelijkheden bieden. Ook zorgen ze er voor dat ik steeds weer een leuke en uitdagende opdracht krijg. De werksfeer binnen IT-Profile is zowel informeel als professioneel en alles wordt open en eerlijk besproken. Dat zijn zaken die ik belangrijk vind!

Martin Charvat (30 jaar, sinds 2010 werkzaam bij IT-Profile)

Ik ben na mijn MBO ICT studie begonnen bij een grote internationale ICT dienstverlener, waar ik al snel het gevoel kreeg “slechts een nummer te zijn”. Via een kennis kwam ik in contact met IT-Profile en tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik direct een klik. De bedrijfsvoering en filosofie van IT-Profile sluiten naadloos aan bij mijn idee van een goede werkgever. Een keuze voor de ICT staat synoniem aan jezelf continu blijven ontwikkelen, aangezien de markt immers ook geen seconde stilstaat. Het mooie aan IT-Profile is dat zij hiervoor alle mogelijkheden bieden, van gezamenlijke avondtrainingen tot verschillende zelfstudies. Naast mijn functie als ICT Professional ben ik lid van de OR en functioneer ik als mentor voor al onze nieuwe medewerkers tijdens hun eerste jaar bij IT-Profile. Dit bestaat uit het geven van trainingen, advies wat betreft opleidingen en een vraagbaak zijn voor alle zaken die medewerkers in hun eerste jaar kunnen tegenkomen.

Het mooiste aan IT-Profile is de persoonlijke benadering en de ruimte die geboden wordt om te groeien. Ook wordt er altijd met je meegedacht als je je ambities kenbaar maakt. In de loop der jaren heb ik een heleboel Microsoft certificeringen behaald, meegedaan aan verschillende workshops en trainingen en daarnaast op veel verschillende projecten mijn ICT-kennis uitgebreid.

This website is POWERED BY OTYS recruiting technologies
Cliënt ICT Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.