Nieuws

Cliënt Interim Professionals gaat verder als IT-Profile
Met genoegen brengen wij u op de hoogte van een nieuwe ontwikkeling binnen Cliënt ICT Groep, ICT-specialist in Zuid-Nederland. Met ingang van 1 januari 2019 gaat Cliënt Interim Professionals BV- tot nu toe onderdeel van Cliënt ICT Groep - zelfstandig verder als IT-Profile. Het team van specialisten op het gebied van detachering, werving en selectie blijft actief vanuit de vestiging in Veldhoven.

Cliënt ICT Groep verzorgt al sinds 1995 de totale ICT-infrastructuur van een groeiend aantal klanten in heel Nederland. Cliënt ICT Groep nam eerder dit jaar de activiteiten van IT-Profile al over. Cliënt Solutions, eveneens onderdeel van Cliënt ICT Groep en gericht op managed services, wordt per 10 december 2018 overgenomen door Avensus. Avensus geeft door deze overname concreet invulling aan de ambitie om een marktleidende positie in Security & Cloud te veroveren.

Zowel klanten als medewerkers van Cliënt Interim Professionals merken van de structuurwijziging weinig. De directie van IT-Profile bestaat nog steeds uit Wendy van Keulen en Hans Berkhout. Samen met team van ruim 70 ICT-professionals zet IT-Profile hiermee de stap naar verdere professionalisering en groei voor de toekomst in de ICT flex- en recruitmentmarkt.
This website is POWERED BY OTYS recruiting technologies
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
IT-Profile gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.