Beschikbare collega's

Wij stellen u graag voor aan onze beschikbare medewerkers, voor wie wij op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Ze zijn op basis van detachering inzetbaar. Indien u een vrijblijvend gesprek in wenst te plannen met een collega, dan horen wij dat graag! Voor vragen of een uitgebreid cv kunt u altijd met ons contact opnemen via telefoonnummer 040 234 88 00 of per mail via aanvragen@it-profile.nl.


Naam: Dirk D.
Functie: Skilled Servicedesk Medewerker / Werkplekbeheerder

Dirk is een hele enthousiaste en gemotiveerde jongen. Hij komt uitstekend tot zijn recht in functies waarin hij klanten kan ondersteunen bij hun ICT-problematiek. Zijn nieuwsgierigheid, enthousiasme en gedrevenheid zorgen ervoor dat hij een nieuwe materie snel oppikt. Dirk is prettig in de omgang en erg vriendelijk en geduldig richting eindgebruikers. Hij is communicatief goed vaardig en ziet een probleem als een uitdaging. Dirk is een ICT’er die graag zijn handen uit de mouwen steekt! Momenteel is Dirk bezig met zijn ITIL certificering waarna hij wil gaan voor zijn Microsoft MCSA certificering.

Besturingssystemen: Windows 2008, 2012, 2016, Windows 7, 8 en 10, Apple OS X en iOS, Android.
Software: MS Office 2010, 2013, 2016 en 365, Active Directory, TopDesk, Exchange, VMWare vSphere, VMWare Horizon View, Hyper-V, XenDesktop, SCOM, SCCM, SQL query's, My SQL, SQL 2008 en Express.
Hardware: desktopconfiguraties, laptops, thin clients, printers, servers

Regio: Noord-Brabant / Limburg / Gelderland
Beschikbaar: per direct (24 uur per week)


Naam: Wiebe
Functie: Servicedesk Medewerker / Werkplekbeheerder

Wiebe is een klantvriendelijke en communicatief vaardige ICT-er die een bijdrage wil leveren aan de ICT-wereld en graag meedenkt met de klant. Zijn voorkeur gaat uit naar een IT-gerelateerde functie waarbij hij te maken heeft met eindgebruikers. Juist de combinatie mens/techniek spreekt hem erg aan. Qua persoonlijkheid is Wiebe een leergierige, geduldige, spontane, humoristische en vrolijke jongen die gedreven te werk gaat voor zijn passie; ICT. Wiebe is ITIL- en MCSA Microsoft Windows 10 gecertificeerd.

Besturingssystemen: Windows 7, 8 en 10, Apple OS X en iOS, Android
Software: MS Office 2016 en 365, Active Directory, TopDesk, Exchange, Citrix Director, RES/Ivanti Workspace Manager, Ultimo
Hardware: desktopconfiguraties, thin clients, printing
Methodiek: ITIL

Regio: Gelderland / Noord-Brabant / Limburg
Beschikbaar: per direct (40 uur per week)

Naam: Max
Functie: Skilled Servicedesk Medewerker / Werkplekbeheerder

Max is een zeer gedreven ICT-er met veel passie voor zijn vak. Hij kenmerkt zich als iemand die analytisch sterk is. Zijn leergierigheid en enthousiasme zorgen ervoor dat hij de materie snel oppikt. Hij komt uitstekend tot zijn recht in functies waarin hij klanten kan ondersteunen bij hun ICT-problematiek. Hij werkt prima zelfstandig en functioneert goed binnen een team. Verder is Max proactief ingesteld, communicatief vaardig, flexibel en zeer goed in de omgang met klanten en collega’s. Momenteel is hij bezig met zijn ITIL certificering, waarna hij start met zijn MCSA Windows 10 certificering. Qua persoon is Max te omschrijven als vriendelijk en zeer betrokken bij zijn werk.

Besturingssystemen: Windows 2008, 2012 en 2016, Windows 7, 8 en 10, Apple OS X en iOS, Android.
Software: MS Office 2010, 2013, 2016 en 365, Active Directory, TopDesk, Exchange, MySQL, VMWare vShere, VMware Horizon View, Hyper-V.
Hardware: desktopconfiguraties, laptops, thin clients, printers.
Methodiek: ITIL

Regio: Noord-Brabant / Limburg / Gelderland
Beschikbaar: per direct (40 uur per week)
Naam: Wout
Functie: Servicedesk Medewerker / Werkplekbeheerder

Wout is een representatieve, gedreven en gemotiveerde persoonlijkheid. Hij is inzetbaar op functies als Servicedesk Medewerker en Werkplekbeheerder maar kan ook worden ingezet voor ondersteuning bij de uitrol van projecten, zoals het vervangen, plaatsen en uitrollen van diverse hard- en software. Wout is heel klantvriendelijk, geduldig, ambitieus en communicatief vaardig. Hij werkt zelfstandig, is accuraat en hij is flexibel ingesteld. Wout houdt van een technische uitdaging, vindt het leuk om deze uit te zoeken en denkt ook niet in problemen. Op dit moment is hij bezig met zijn ITIL- en zijn Microsoft MCSA-certificering op basis van Windows10.

Besturingssystemen: Windows 2008 en 2012, Windows 7, 8 en 10, Apple OS X en iOS, Android.
Software: MS Office 2010, 2013, 2016 en 365, Active Directory, TopDesk, Exchange, VMWare vShere, Hyper-V, Citrix Receiver.
Hardware: desktopconfiguraties, laptops, thin clients, printers.
Methodiek: ITIL

Regio: Noord-Brabant / Limburg / Gelderland
Beschikbaar: per direct (16 uur per week)
Naam: Joris
Functie: Skilled Servicedesk Medewerker / Werkplekbeheerder

Joris is een ICT’er die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Servicegerichtheid, klantvriendelijkheid en enthousiasme zijn dan ook eigenschappen die goed bij Joris passen. Hij heeft een goed inlevingsvermogen en hij is communicatief vaardig. Een rustige persoonlijkheid die niet bang is voor een uitdaging. Joris haalt veel voldoening uit het ondersteunen van eindgebruikers, maar ook de ICT-backend heeft zijn interesse. Joris werkt zelfstandig en “ziet” de werkzaamheden ook. Momenteel is hij bezig met zijn ITIL-certificering, waarna hij verder wil gaan met zijn MCSA-certificering.

Besturingssystemen: Windows 2008, 2012 en 2016, Windows 7, 8 en 10, Apple OS X en iOS, Android,
Software: MS Office 2010, 2013, 2016 en 365, Active Directory, TopDesk, VMWare vSphere, Exchange, RES Workspace Manager, RES Workspace Console, RES Automation Console, Citrix Endpoint Management
Hardware: desktopconfiguraties, laptops, thin clients, printers, servers
Methodiek: ITIL

Regio: Noord-Brabant / Gelderland / Limburg
Beschikbaar: 17 augutus (40 uur per week) 

This website is POWERED BY OTYS recruiting technologies
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
IT-Profile gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close