IT-Profile
Over ons

IT-Profile is opgericht door twee IT professionals met een ruime ervaring in operationele IT, management- en directiefuncties. Met de passie om vanuit de kandidaat te denken en te handelen.

Wij zijn vakidioten. Reëel, nuchter en eerlijk. We geloven in recruitment op basis van strategisch partnership.

Lees meer

Al 10 jaar specialist in ict recruitment
Vacature Zoeken

Inschrijven

Om je in te schrijven als kandidaat, moet je de volgende gegevens invullen in jouw profiel. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Personalia

Inschrijven?

Schrijf u gemakkelijk en snel in via het onderstaande formulier. U kunt zich ook inschrijven met uw LinkedIn profiel.

Detachering

Tijdelijk een zieke medewerker, het uitlopen van een project of erger nog het vertrek van één van uw medewerkers. Dit zijn allemaal redenen om snel tijdelijke capaciteit in te willen zetten binnen uw IT omgeving. Het is uitermate belangrijk dat de capaciteit die ingezet gaat worden perfect aansluit bij datgene wat u als opdrachtgever wenst.

Lees meer

Werving & Selectie

U wilt met iemand aan tafel die aan één woord genoeg heeft. Een serieuze partner die een langdurige samenwerking met u aangaat. Een professionele partner met een eerlijke mening. Van ons kunt u die ene juiste kandidaat verwachten die goed aansluit bij wat u zoekt. Wij leveren graag een actieve bijdrage aan een duurzame relatie tussen u en uw werknemer. Zorgen voor de juiste match tussen wat uw organisatie nodig heeft en waar uw werknemer goed in is.

Lees meer

© IT-Profile 2018    Alle berichten
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie
Contactpersoon