DENNIS

Servicedesk Medewerker / Werkplekbeheerder

  • Boxmeer
  • 9 oktober 2023

Dennis is een hele vriendelijke en goedlachse collega. Zijn enthousiasme is kenmerkend aan Dennis. In zijn vrije tijd is Dennis graag actief bezig met o.a. fitness en kickboksen en daarnaast vind hij het leuk om te gamen en leuke dingen te doen met vrienden.

Als servicedesk medewerker / werkplekbeheerder hoopt Dennis bij te dragen aan het goed functioneren van een IT-afdeling. Dat is iets wat hij zelf erg belangrijk vindt. Bij Tweeweg IT had Dennis een breed takenpakket. Hij was verantwoordelijk voor het aannemen en oplossen van alle incidenten, maar ook voor het imagen van hardware en het troubleshooten van verstoringen in de hardware.

Zijn ambitie is om een succesvolle Cloud Engineer of Security Specialist te worden. Dennis vindt dit beide interessante onderwerpen binnen de ICT gezien cloud de toekomst is, maar hij het ook erg belangrijk vindt dat iedereen zo veilig mogelijk op het internet kan surfen/werken. Om deze ambitie waar te maken is hij van plan om doelgerichte certificeringen en cursussen te behalen.

Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen
Kom in contact met ons