ERWIN

Enterprise / Solution Architect

  • Arnhem
  • 1 oktober 2023

Als Enterprise / Solution Architect heeft Erwin bij diverse multinationals fullcycle transformatie -en transitieprojecten geleid, waarin met name traditionele IT-ecosystemen geconverteerd werden naar duurzame, adaptieve en tailormade architectuur composities. Zijn verantwoordelijkheden lagen bij de business -en technologie analyse, de uiteindelijke strategie, het design
van het platform en sturende projectactiviteiten tijdens de executie fase in een nauwe samenwerking met engineering teams. Hij is senior in houding en gedrag.

Naast deze werkzaamheden heeft Erwin diverse klanten geadviseerd in zaken als integratie strategieën, workflow management, digitale acceleratie en lifecycle management met als primaire verantwoordelijkheid het borgen dat technische strategie de business strategie van de organisatie faciliteert. De focus lag hierbij op de ontleding van het businessmodel en het analyseren van de behoeften, de kosten en de baten, waarin Erwin de balans tussen ambitie en haalbaarheid als een belangrijk uitgangspunt hanteerde.

Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen
Kom in contact met ons