IWAN

Service Delivery Manager

  • Valkenswaard
  • In overleg

Iwan woont in Valkenswaard en is in overleg beschikbaar. Iwan in inzetbaar als Service Delivery Manager. Hij beschikt over brede kennis en ervaring in het (her)structureren, adviseren en opzetten van ICT-omgevingen en het opzetten en handhaven van de Service Level Agreements op het gebied van netwerken en kantoorautomatisering. Het procesmatig werken zit in zijn bloed, net zoals het bewaken van processen, monitoren van de voortgang, het bewaken van de kwaliteit en het adviseren richting de klant en het management.

Ook het implementeren van wijzigingen en het aansturen en motiveren van mensen is hem op het lijf geschreven. Als Service Delivery manager staat klanttevredenheid bij Iwan bovenaan. Het op de hoogte houden van klanten m.b.t. de verbetering van de dienstverlening is altijd een van zijn speerpunten geweest. Samen met de Manager Servicedesk heeft Iwan diverse wijzigingen doorgevoerd voor o.a. de verbetering van de bereikbaarheid maar ook voor het realiseren van kortere doorlooptijden van incidenten en wijzigingen.

Gedreven, loyaal, accuraat en servicegericht zijn woorden die Iwan goed omschrijven. Als teamplayer houdt hij niet alleen rekening met de belangen van de klant, maar ook met zijn collega’s. Ook zijn betrokkenheid, leergierigheid en collegialiteit zorgen ervoor dat hij een positieve bijdrage levert in het bedrijf. Hij beschikt over goede communicatieve vaardigheden en is in staat een helikopterview te behouden. Zijn pragmatische, no-nonsense aanpak is ook zeker een van zijn kwaliteiten.

Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen
Kom in contact met ons