JOHAN

Coördinator ICT / Adviseur ICT

  • Eindhoven
  • Per direct

Kenmerkend aan Johan zijn zijn communicatieve vaardigheden, behulpzaamheid en de rust die hij heeft. Al 15 jaar is Johan een betrokken IT-Profile collega. In zijn vrije tijd is Johan veel bezig met muziek; in het bijzonder piano spelen en muziek componeren.

Door zijn jarenlange werkervaring heeft Johan, door zijn analytische kijk op zaken, vaak coördinerende en management rollen bekleed. Hij beschikt over een helikoperview en kan op verschillende niveaus schakelen. Daarnaast beschikt Johan over veel technische kennis, wat hem een ideale manager en/of coördinator maakt. In zijn meest recente opdracht bij ASML werd Johan ingezet als coördinator ICT Infra. Als adviseur was het Johan zijn taak om IT infrastructuur projecten en changes tot een succes te maken. Hij adviseerde tijdens projecten over infrastructuuroplossingen die het beste passen bij de projectbehoeften i.c.m. met IT-standaarden. Daarnaast stuurde hij engineers en derde partijen aan en realiseerde de oplevering.

Ook is Johan uitstekend in staat zijn technische kennis te combineren met inrichten van processen in een functie waarbij hij met gebruikers in contact is. Johan is naast zijn hbo-opleiding ook ITIL en MCSE gecertificeerd.

Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen
Kom in contact met ons