TURAN

Servicedesk Medewerker

  • Venlo
  • Per direct

Afgelopen jaar behaalde Turan zijn mbo diploma ICT beheer waarna hij tijdelijk aan het werk ging bij zijn vader in de zaak (garagebedrijf). Intussen heeft hij besloten om toch als ICT professional aan de slag te gaan en is hij er klaar voor om zijn kennis in de praktijk te brengen.

Turan is een hele vriendelijke, nette en beleefde jongen die echt heel communicatief is. Hij is bereid onderaan de ladder te starten en niet bang om een uitdaging aan te gaan. Als hij iets niet weet zal hij dit vragen of gaat hij zelf op zoek naar antwoorden.

 

Tijdens zijn stage heeft hij wat kennis op kunnen doen van Active Directory. De kennis die Turan heeft van Windows 10, Office, internet en telefonie is alleen theorie. Wel heeft hij wat ervaring met werkplekbeheer, zoals het onderhouden van laptops en het vervangen van hardware en onderhoud hiervan.

Tijdens zijn stage heeft hij meegewerkt aan een studentenproject waarbij hij accounts aan moest maken op een server (Windows Server 2016), deze accounts beveiligde en verantwoordelijk was voor de installatie van programma’s.

 

In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met fitness, boksen, gamen en chillen met vrienden. Hij legt makkelijk contact met anderen. Hij heeft een kleine maar hechte vriendenclub en daaraan is hij heel trouw.

Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen
Kom in contact met ons