YOURI

Skilled Support Medewerker

  • Tilburg
  • Per direct

Ontmoet Youri: een communicatief vaardige en energieke collega die barst van ambitie en gedrevenheid. In zijn vrije tijd kun je Youri vinden op de wielrenfiets of de mountainbike en als de wind gunstig staat, gaat hij graag windsurfen. Youri is een echte brommerliefhebber en hij sleutelt hier dan ook graag aan.

Door zijn leergierigheid en technische inzicht is hij een echte high-potential. Zijn leergierige aard heeft ervoor gezorgd dat Youri tijdens zijn stage bij Yenlo ingezet werd als Junior System Engineer. Hij heeft mogen werken aan verschillende mooie projecten, waaronder het opzetten van een Microsoft Intune omgeving, het herzien van de antivirus omgeving en het maken van procedures over security-gerelateerde incidenten.

Hij is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen en om zijn kennis van ICT nog meer te verbreden start hij in september met de hbo-opleiding ICT op de Fontys Hogescholen in Eindhoven. Met zijn brede vaardigheden, technische expertise en passie voor de ICT, maakt hij zijn visitekaartje als junior systeembeheerder absoluut waar!

Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen
Kom in contact met ons