IT-Profile Academy

De IT-Profile Academy: vooruitstrevend, betrokken en ontzettend waardevol
Om de alsmaar veranderende markt voor te blijven, ontwikkelde IT-Profile de IT-Profile Academy. Hiermee ondersteunen wij onze ICT-professionals met vakinhoudelijke kennis en officiële ICT-certificaten die ze nodig hebben om verder te komen. Daarnaast ligt er een grote nadruk op communicatie en prettig klantcontact. Daardoor ben je verzekerd van een ICT-professional die niet alleen technische kennis heeft, maar ook uitstekende sociale vaardigheden.

De verschillende modules van de IT-Profile Academy worden tevens in-company aangeboden. Je kan dus op meerdere manieren profiteren van onze kennis: door onze ICT-professionals in te huren of door in-company training voor jouw ICT-afdeling.

Meer informatie over de IT-Profile Academy?
De IT-Profile Academy is een unieke en vooruitstrevende leerweg waarmee wij ons onderscheiden. Hiermee willen we onderstrepen dat we de ontwikkeling van onze mensen ontzettend belangrijk vinden. Of je nu als systeembeheerder, ICT-manager of netwerkbeheerder werkt, met de IT-Profile Academy kom je verder. Wil je meer informatie over de IT-Profile Academy of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.
This website is POWERED BY OTYS recruiting technologies
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
IT-Profile gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close