Persberichten

Limburgse gemeenten gunnen IT-Profile opdracht voor inhuur ICT-specialisten

ICT NML, een samenwerkingsverband van gemeenten in Noord- en Midden-Limburg, heeft in een Europese aanbesteding de opdracht voor de inhuur van ICT-specialisten gegund aan het Veldhovense bedrijf IT-Profile. ICT NML verzorgt voor de aangesloten partners het ICT-beheer, ICT-onderhoud en faciliteert bij automatiseringsvraagstukken. 
IT-Profile is de komende twee jaar verantwoordelijk voor een kwalitatieve invulling van de inhuur van ICT-professionals bij ICT NML. Tijdens de aanbesteding kwam IT-Profile als beste uit de bus, met een score van 100% op kwaliteit. 

IT-Profile biedt vanuit het hoofdkantoor in Veldhoven een totaalconcept voor de detachering van ICT-professionals, de werving en selectie en Inhouse Recruitment. Hiermee heeft het bedrijf een sterke positie in de markt voor een fulltime service dienstverlening voor de invulling van de ICT-capaciteitsbehoefte bij opdrachtgevers. Met een team van meer dan 70 IT-specialisten en een flexibele schil van zo’n 3000 kandidaten is het bedrijf sinds 1995 actief in de markt van arbeidsbemiddeling en in de (semi-)overheidsbranche.
 

IT-Profile sponsort Pebbles Project in Zuid-Afrika

IT-Profile, hét bedrijf in Veldhoven op het gebied van detachering, werving en selectie van IT-specialisten, is in juni sponsor geworden van het Pebbles Project in Zuid-Afrika. Daarmee zet IT Profile zich in voor de levens van kansarme kinderen en gezinnen in Zuid-Afrika.

Het Pebbles Project richt zich op kinderen van arbeiders op diverse wijnboerderijen rondom Kaapstad en heeft vijf doelstellingen:

  • Opvang, begeleiding en scholing van de allerkleinsten (van 3 maanden tot 2 jaar) tot kinderen van 18 jaar;
  • Leveren van gezondheidszorg voor de kinderen;
  • Verzorgen van goede maaltijden;
  • Zorgen voor een veilige leefomgeving;
  • Community Programme (opzetten van acties om vanuit de communitys (farms) te streven naar betere leefomstandigheden).

Hoewel de streek rond Kaapstad niet direct bekend staat als ‘derde wereld regio’, maken veel ouders op het platteland doorgaans lange werkdagen waarbij de adequate zorg voor kinderen er bij inschiet.

IT-Profile gaat een onderdeel van het Pebbles Project sponsoren, namelijk het voetbaltoernooi. Dit toernooi zal zich afspelen in de maand juni en juli. Kinderen van ouders die werkzaam zijn op acht boerderijen gaan aan de wedstrijden meedoen. Om het toernooi te realiseren heeft ook IT-Profiel een bijdrage gedoneerd. IT-Profile is zelf een bedrijf waar veel jonge mensen werkzaam zijn en: de jeugd is immers de toekomst!

Mocht u meer informatie over het Pebbles Project willen hebben kunt u terecht op de website: http://www.pebblesproject.co.za/

Cliënt Interim Professionals gaat verder als IT-Profile

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van een nieuwe ontwikkeling binnen Cliënt ICT Groep, ICT-specialist in Zuid-Nederland. Met ingang van 1 januari 2019 gaat Cliënt Interim Professionals BV- tot nu toe onderdeel van Cliënt ICT Groep - zelfstandig verder als IT-Profile. Het team van specialisten op het gebied van detachering, werving en selectie blijft actief vanuit de vestiging in Veldhoven.

Cliënt ICT Groep verzorgt al sinds 1995 de totale ICT-infrastructuur van een groeiend aantal klanten in heel Nederland. Cliënt ICT Groep nam eerder dit jaar de activiteiten van IT-Profile al over. Cliënt Solutions, eveneens onderdeel van Cliënt ICT Groep en gericht op managed services, wordt per 10 december 2018 overgenomen door Avensus. Avensus geeft door deze overname concreet invulling aan de ambitie om een marktleidende positie in Security & Cloud te veroveren.

Zowel klanten als medewerkers van Cliënt Interim Professionals merken van de structuurwijziging weinig. De directie van IT-Profile bestaat nog steeds uit Wendy van Keulen en Hans Berkhout. Samen met team van ruim 70 ICT-professionals zet IT-Profile hiermee de stap naar verdere professionalisering en groei voor de toekomst in de ICT flex- en recruitmentmarkt.

This website is POWERED BY OTYS recruiting technologies
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
IT-Profile gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close