Ons verhaal

Wie is IT-Profile? IT-Profile biedt een totaal concept met detachering van ICT-professionals, werving en selectie en Inhouse Recruitment. Hiermee verwerven ze een positie in de markt voor een fulltime service dienstverlening voor de juiste invulling van ICT-capaciteitsbehoefte bij hun opdrachtgevers. Met een team van meer dan 50 specialisten zijn ze al sinds 1995 actief in de markt op het gebied van arbeidsbemiddeling, vanuit het hoofdkantoor in Veldhoven.

Missie

Wij streven er naar om organisaties en mensen op de juiste plek bij elkaar te brengen door de juiste ICT-resources. Onze missie is het creëren van duurzame inzet tussen een medewerker en organisatie op vaste en tijdelijke basis. Tijdens deze creatie staan naast de aansluiting op werkervaring juist ook persoonlijkheid en ambities voorop. Plezier in het werk is een van onze kernwaardes, en dat gunnen we iedereen.

Visie

IT-Profile is dé ICT-arbeidsmarktspecialist die een strategische samenwerkingspartner is voor instroom, doorstroom en uitstroom van IT-personeel. Op een vaste en tijdelijke basis. Wij staan voor plezier, continuïteit en betrokkenheid. Wij houden ons bezig met bemiddeling en advisering; voor nu, maar ook voor de toekomst. Dit alles op een reële, nuchtere en eerlijke manier. We geloven in recruitment op basis van strategisch partnership. Om verder te kunnen gaan waar anderen stoppen. Met een duurzame relatie als resultaat.

Tijdlijn

1995
Cliënt ICT Groep wordt opgericht. Als ICT-club gericht op ICT-infrastructuren, doordrenkt van passie en ambitie voor het vak, voornemens om organisaties in (zuid) Nederland te ondersteunen om ICT voor hen te laten werken.

2018
Overname IT-Profile. Naast detachering van ICT-professionals voorzien we onze klanten ook in hun recruitmentprocedure voor de invulling van vacatures voor vaste aanstellingen. Met inmiddels meer dan 50 ICT-Professionals aan boord vormen we een gedreven club waarbij onze kernwaarde plezier nog altijd de boventoon voert.

2019
IT-Profile en Cliënt Interim Professionals bundelen de diensten en gaan verder onder de IT-Profile vlag om onze klanten te ontzorgen in tijdelijke en vaste ICT-capaciteit. Onze missie is het creëren van duurzame inzet tussen medewerkers en organisatie. ICT is in onze business zeker niet alleen techniek maar vooral ook mensenwerk! Betrokkenheid en passie voor ons vak vormen voor ons de basis van ons bestaansrecht.


This website is POWERED BY OTYS recruiting technologies
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
IT-Profile gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close