Onze collega's aan het woord

Om een goed beeld te krijgen hoe het er aan toegaat bij IT-Profile, hebben de onderstaande medewerkers hun ervaringen gedeeld over hun tijd bij IT-Profile.

Roel Stiphout (27 jaar, sinds 2015 werkzaam bij IT-Profile)
Na mijn hbo-opleiding ben ik gestart bij IT-Profile als ICT-Professional. Tijdens mijn kennismakingsgesprek had ik direct een goed gevoel: “hier wil ik werken”. Een werkgever die staat voor zijn mensen. Die voldoende ontwikkelmogelijkheden biedt door middel van studie. Inmiddels heb ik mijn MCSA certificering behaald. De theorie die ik hierbij heb geleerd, mag ik nu in de praktijk toe gaan passen. Dit alles gecombineerd met leuke en uitdagende opdrachten maakt IT-Profile een fijne werkgever!

Yassin Benjajji (29 jaar, sinds 2016 werkzaam bij IT-Profile)
Vanaf het moment dat ik het eerste gesprek had bij IT-Profile, voelde ik me meteen erg welkom. IT-Profile denkt graag met jou mee en kijkt ook nog naar wat jij wilt en dat vind ik erg fijn. Daarnaast bieden ze genoeg mogelijkheden om door te kunnen groeien en te studeren. Ik ben zelf momenteel bezig met een hbo-opleiding via IT-Profile en het bevalt me heel goed. Het is erg leuk om te werken bij een bedrijf als IT-Profile.

Kevin Koolen (30 jaar, sinds 2015 werkzaam bij IT-Profile)
Ik werk op dit moment vier jaar bij IT-Profile. Ik werk graag bij IT-Profile, omdat ze veel doorgroeimogelijkheden bieden, maar ook voldoende opleidingsmogelijkheden. Ook zorgen ze er voor dat ik steeds weer een leuke en uitdagende opdracht krijg. Inmiddels heb ik mijn ITIL en MCSA Office 365 beide behaald en momenteel ben ik bezig met mijn MCSA server. De werksfeer binnen IT-Profile is zowel informeel als professioneel en alles wordt open en eerlijk besproken. Dat zijn zaken die ik belangrijk vind!

Martin Charvat (31 jaar, sinds 2010 werkzaam bij IT-Profile)
Ik ben na mijn mbo-opleiding ICT begonnen bij een grote internationale ICT-dienstverlener, waar ik al snel het gevoel kreeg “slechts een nummer te zijn”. Via een kennis kwam ik in contact met IT-Profile en tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik direct een klik. De bedrijfsvoering en filosofie van IT-Profile sluiten naadloos aan bij mijn idee van een goede werkgever. Een keuze voor de ICT staat synoniem aan jezelf continu blijven ontwikkelen, aangezien de markt immers ook geen seconde stilstaat. Het mooie aan IT-Profile is dat zij hiervoor alle mogelijkheden bieden, van gezamenlijke avondtrainingen tot verschillende zelfstudies. Naast mijn functie als ICT-Professional ben ik lid van de OR en functioneer ik als buddy voor al onze nieuwe collega's tijdens hun eerste jaren bij IT-Profile. Dit bestaat uit het geven van trainingen, advies wat betreft opleidingen en een vraagbaak zijn voor alle zaken die medewerkers in hun eerste jaar kunnen tegenkomen.

Het mooiste aan IT-Profile is de persoonlijke benadering en de ruimte die geboden wordt om te groeien. Ook wordt er altijd met je meegedacht als je je ambities kenbaar maakt. In de loop der jaren heb ik een heleboel Microsoft certificeringen behaald, meegedaan aan verschillende workshops en trainingen en daarnaast op veel verschillende projecten mijn ICT-kennis uitgebreid.

This website is POWERED BY OTYS recruiting technologies
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
IT-Profile gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close