Hallo! Welkom
bij 
IT-Profile.

Wij bieden het antwoord op de vraag van vandaag, morgen en de toekomst door organisaties en IT-professionals bij elkaar te brengen. Plezier, kwaliteit en betrokkenheid zit in ons DNA. Dat is waar de molecule in ons logo voor staat.

 

 

 

Werken via detacheringsbureau in Eindhoven

IT-Profile is een detacheringsbureau in regio Eindhoven dat al sinds 1995 organisaties samenbrengt met onze IT-talenten. Ons team bestaat uit 70 IT-experts en wij weten binnen of buiten ons netwerk altijd de perfecte match te vinden. Ben jij een IT-talent dat van afwisseling houdt en graag verschillende organisaties helpt met de complexe uitdagingen waar ze voor staan? Ben jij leergiering en ambitieus? Kies dan voor detachering in Eindhoven via IT-Profile. Wij bieden je veel afwisseling terwijl je toch de zekerheid hebt van een vast salaris en auto van de zaak (waar privé mee gereden kan worden). 

 

Detacheringsbureau in regio Eindhoven met volop opleidingsmogelijkheden

Zoek je als IT-er een nieuwe uitdaging in Eindhoven dan vinden wij de organisatie waar jij je kennis en vaardigheden optimaal kunt inzetten. Die kennis en vaardigheden worden door onze IT Academy verder verbreed en verdiept met updatesessie en verschillende opleidingen en certificeringen. Jij geeft aan wat je ambities zijn en wij zullen je hierin zoveel mogelijk faciliteren. Daarnaast leer je veel van de andere IT-talenten binnen ons team. We leren ook graag van jouw inzichten dus input en meedenken wordt zeker op prijs gesteld. Onze gezellige en informele werksfeer helpt je je snel thuis te voelen. Bekijk onze vacaturepagina en neem contact op met Natasja Derkx via Natasja@it-profile.nl of telefonisch via (040) 234 88 00. Ook voor ZZP-ers hebben we geregeld uitdagende opdrachten beschikbaar.


 

 

 

Op zoek naar detacheringsbureau regio Eindhoven voor jouw organisatie?

Of je nu een tijdelijke kracht nodig hebt voor het opvangen van een medewerker die een bepaalde tijd uit de roulatie is of wanneer je iemand voor langere tijd nodig hebt: IT-Profile zorgt er via detachering in Eindhoven voor dat jouw IT-afdeling weer op volle kracht verder kan. We kunnen snel schakelen wanneer je op korte termijn al een IT-professional nodig hebt om jouw team te versterken. Detachering is ideaal wanneer je voor een korte periode meer capaciteit nodig hebt maar IT-Profile biedt tevens de mogelijkheid tot een detavastcontract indien gewenst. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IT-vakgebied!
 

 

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@it-profile.nl