Hallo! Welkom
bij 
IT-Profile.

Wij bieden het antwoord op de vraag van vandaag, morgen en de toekomst door organisaties en IT-professionals bij elkaar te brengen. Plezier, kwaliteit en betrokkenheid zit in ons DNA. Dat is waar de molecule in ons logo voor staat.

 

 

 

IT-Profile: Detacheerder in de IT
Na het afronden van je studie is het tijd om jouw kennis in de praktijk te brengen. Maar waar wil je aan de slag? Doordat zoveel bedrijven en organisaties over een IT-afdeling beschikken, kun je in vele sectoren terecht. Een perfecte manier om een kijkje in verschillende keukens te nemen, is door te werken voor IT detacheerders. Op die manier kun je verschillende uitdagingen aangaan bij een verscheidenheid aan bedrijven. Je komt zo in aanraking met verschillende bedrijfsculturen en ICT-scenario’s. IT-Profile is een detacheerder in de IT die al sinds 1995 bedrijven en IT-professionals samenbrengt. Op basis van jouw ervaring en wensen weten we altijd een perfecte match vinden met onze opdrachtgevers. Hierbij bieden we je naast prachtige opdrachten ook de mogelijk om jezelf te blijven ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Naast de afwisselende opdrachten bieden we je de zekerheid van een vast salaris en auto van de zaak.

 

Werken voor IT-Profile

IT-Profile bestaat uit een jong team van 70 ambitieuze talenten die bedrijven helpt met de unieke ICT-uitdagingen waar ze zich voor gesteld zien. Plezier, kwaliteit en betrokkenheid zit in ons DNA. Door een prettige werksfeer kun jij het beste van jezelf geven. Door onze opleidingsmogelijkheden beheers jij de vaardigheden om elke uitdaging met vertrouwen aan te kunnen. Via onze IT-Profile Academy worden er op ons kantoor in Veldhoven verschillende updatesessies en opleidingen verzorgd die jou helpen jezelf verder te ontwikkelen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om naast je werkzaamheden een hbo-studie te volgen die wij voor jou bekostigen. Laat ons weten wat je in jouw mars hebt en wat jouw ambities zijn en de wereld ligt voor je open bij IT detacheerder IT-Profile. Ook ZZP-ers die graag IT detacheerders gebruiken voor het vinden van nieuwe uitdagende projecten kunnen contact met ons opnemen.


 

 

 

IT detacheerder voor elk type organisatie

Ben je op zoek naar IT-talent om jouw team te ondersteunen? IT-Profile vindt voor jou de juiste match of het nu tijdelijk is of via een detavastcontract. We gaan voor de perfecte match en kunnen snel schakelen om in te blijven spelen op jouw behoeften. Neem contact op voor de mogelijkheden door te bellen met 040 234 88 00 of stuur een e-mail naar info@it-profile.nl.
 

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IT-vakgebied!
 

 

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@it-profile.nl