Hallo! Welkom
bij 
IT-Profile.

Wij bieden het antwoord op de vraag van vandaag, morgen en de toekomst door organisaties en IT-professionals bij elkaar te brengen. Plezier, kwaliteit en betrokkenheid zit in ons DNA. Dat is waar de molecule in ons logo voor staat.

 

 

 

IT detachering omgeving Breda

De IT-sector is erg veranderlijk en dat maakt het ook zo dynamisch. Door voor verschillende opdrachtgevers te werken, kom je daarbij ook in aanraking met verschillende bedrijfsculturen en unieke IT-uitdagingen. Spreekt jou dit aan dan is detachering echt iets voor jou. Voor IT detachering in omgeving Breda kun je terecht bij IT-Profile in Veldhoven. Wij zorgen al sinds 1995 voor de perfecte match tussen IT-talenten en opdrachtgevers. Kom ook ons team versterken en werk aan afwisselende opdrachten met de zekerheid van een vast salaris en een auto van de zaak.

 

IT-Profile is jouw IT detacheringsbureau in omgeving Breda

Op onze vacaturepagina zie je al verschillende vacatures die we momenteel open hebben staan via IT detachering in omgeving Breda. Soms werk je op locatie bij de klant en soms vanuit ons moderne kantoor in Veldhoven. Door de Brabantse gezelligheid zal je je snel bij onze club van 70 IT-talenten thuis voelen. Door de borrels, uitjes en teamactiviteiten leer je elkaar ook snel kennen. Doordat je je netwerk zo snel uitbreidt, kun je ook veel van je collega’s leren. Praktische oplossingen waar je de rest van je carrière profijt van kunt hebben. Door te luisteren naar elkaar, tillen we ons kennisniveau naar een hoger niveau. Maar dit hoeft niet alleen van je collega’s te komen. Via de IT-Profile Academy nodigen we ook vaak externe professionals uit om jouw kennis te verbreden en verdiepen. Alleen met actuele kennis kun jij de beste oplossingen bieden voor de uitdagingen van onze opdrachtgevers


 

 

 

IT detacheringsbureau omgeving Breda voor bedrijven

Ben je op zoek naar IT detachering in Breda om jouw IT-team te versterken? Zowel voor korte als lange termijn (detavastcontract) kun je de IT-Talenten van IT-Profile inschakelen. We kunnen je vacature op onze website plaatsen en zoeken binnen en buiten ons netwerk voor de perfecte match. Bel ons gerust eens voor de mogelijkheden. Bel met 040 234 88 00 of stuur een e-mail naar info@it-profile.nl.

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IT-vakgebied!
 

 

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@it-profile.nl