Hallo! Welkom
bij 
IT-Profile.

Wij bieden het antwoord op de vraag van vandaag, morgen en de toekomst door organisaties en IT-professionals bij elkaar te brengen. Plezier, kwaliteit en betrokkenheid zit in ons DNA. Dat is waar de molecule in ons logo voor staat.

 

 

 

IT detachering omgeving Den Bosch

IT detachering in Den Bosch via IT-Profile biedt IT-ers verschillende voordelen. Zo kun je eenvoudig kennismaken met verschillende bedrijfsculturen en de unieke uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan. IT-Profile is een snelgroeiende ICT specialist en brengt al sinds 1995 organisaties en IT-talenten samen. We beschikken over een team van 70 enthousiaste IT-professionals dat zich dagelijks inzet om de doelen van onze opdrachtgevers te behalen. Als IT detacheringsbureau vinden we in Den Bosch een uitdaging die past bij jouw ervaring en vaardigheden. Afhankelijk van de vacature werk je bij de klant op locatie of via ons kantoor in Veldhoven.

 

 

Voordelen IT detachering in Den Bosch
Door IT detachering kun je snel ervaring opdoen binnen verschillende bedrijfssectoren waarbij je toch een vast salaris geniet en een auto van de zaak tot je beschikking hebt. Wanneer je via IT-Profile aan de slag gaat dan maak je deel uit van een groter geheel. Je leert veel van de ervaringen en kennis van ons team van 70 IT-experts. Maar ook jouw input doet er natuurlijk toe; we horen graag jouw visie want dat houdt ons scherp. We hanteren een gezellige en informele werksfeer waarin je je ook vrij voelt om je mening te geven. Daarnaast zorgen we via onze IT-Profile Academy dat je je kennisniveau voortdurend verhoogt. Hierdoor ben je in staat om voor elke complexe uitdaging van onze opdrachtgevers een passende oplossing te vinden. 


 

 

 

IT detacheringsbureau omgeving Den Bosch voor bedrijven en organisaties

Of je nu een IT-professional nodig hebt voor een tijdelijk project of iemand wilt aannemen op basis van een detavastcontract; IT-Profile vindt altijd de ideale kandidaat. We plaatsen je vacature op onze website en hebben uiteraard ook ons eigen netwerk waarbinnen we op zoek gaan naar een perfecte match. We werken ook met ZZP-ers die geregeld opdrachten via ons aannemen. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of ben je als IT-talent op zoek naar IT detachering rondom Den Bosch? Neem dan contact op met Natasja Derkx via Natasja@it-profile.nl of per telefoon op telefoonnummer (040) 234 88 00.

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IT-vakgebied!
 

 

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@it-profile.nl