Hallo! Welkom
bij 
IT-Profile.

Wij bieden het antwoord op de vraag van vandaag, morgen en de toekomst door organisaties en IT-professionals bij elkaar te brengen. Plezier, kwaliteit en betrokkenheid zit in ons DNA. Dat is waar de molecule in ons logo voor staat.

 

 

 

IT detachering omgeving Eindhoven

Wil je graag in omgeving Eindhoven aan de slag als IT-er? Houd je van afwisseling maar wil je wel de zekerheid van een vast salaris en een auto van de zaak? Dan is IT detachering in Eindhoven echt iets voor jou. Je kunt op die manier snel in aanraking komen met verschillende bedrijfsculturen en uitdagingen. IT-Profile bestaat uit een team van 70 IT-experts en brengt sinds 1995 IT-talenten samen met verschillende organisaties. Omdat IT tegenwoordig niet meer is weg te denken in bijna alle werksectoren; is er veel afwisseling mogelijk. IT detachering in Eindhoven is de ideale manier om vele verschillende ervaringen op te doen.

Werken via IT detacheringsbureau in regio Eindhoven

IT-Profile heeft een prettige informele werksfeer dat er voor zorgt dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Wij organiseren borrels, teamactiviteiten en uitjes met de kenmerkende Brabantse gezelligheid zodat je iedereen snel leert kennen en je je snel thuis zal voelen. Een dergelijke werksfeer zorgt er ook voor dat je je betrokken voelt en met ons meedenkt. We horen graag jouw input want dat houdt ons scherp. Door kennis en ervaringen met collega’s te delen, kom je vaak tot waardevolle inzichten. Het vergroten van je kennis zorgt er ook voor dat je een passende oplossing kunt vinden voor complexe uitdagingen. Daarom hebben we ook de IT-Profile Academy opgericht. Zo stellen we je in staat om verschillende updatesessies en opleidingen te volgen zodat je je vaardigheden blijft verbeteren. 
 


 

 

 

IT detachering omgeving Eindhoven voor bedrijven en organisaties

Wanneer een medewerker uitvalt of je hebt (tijdelijk) meer capaciteit nodig om een project tot een goed einde te brengen dan kan detachering uitkomst bieden. Als IT detacheringsbureau in omgeving Eindhoven vinden wij de perfecte match. De medewerker kan bij jouw organisatie aan de slag of vanuit ons kantoor in Veldhoven. Ben je een IT-talent die op zoek is naar een uitdagende opdracht of ben je een organisatie die juist een IT-talent zoekt voor een project? Neem dan contact op met IT-profile. Mail met Natasja Derkx via Natasja@it-profile.nl of bel haar op (040) 234 88 00.

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IT-vakgebied!
 

 

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@it-profile.nl