Commercieel medewerker binnendienst

Zit plezier, kwaliteit en betrokkenheid in jouw DNA? Dan willen wij je graag ontmoeten! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst. 

 

 

 

 

 

Wat ga je doen?

Als Commercieel medewerker binnendienst ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en prospecten. Met jouw enthousiasme en kennis schakel je snel tussen de verschillende klanten en ondersteun je de accountmanagers. Jij beantwoordt vragen en bewaakt de voortgang van de contractafspraken met onze klanten. Je beheert de mailbox van de binnendienst en verzorgt de aanbiedingen van ICT-professionals naar klanten en prospecten. Je vindt het leuk om commerciële acties te regelen en te organiseren. Je houdt van afwisseling en bent in staat om prioriteiten te stellen.   

Wie ben jij?

Je bent enthousiast, betrokken en collegiaal. Ook ben je een 'Pietje precies' en resultaat- en doelgericht. Je houdt van afwisseling en bent in staat om prioriteiten te stellen. Je werkt gestructureerd en planmatig en je bent stressbestendig. Wat jou daarnaast de ideale kandidaat voor deze baan maakt is:

 • mbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke rol in de zakelijke dienstverlening;
 • zeer goede beheersing van de Office pakketten;
 • affiniteit en kennis van Social Media kanalen;
 • affiniteit met ICT;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. 

 

 

Waar kom je terecht?

We bieden een totaalconcept met detachering, deta-vast, projecten en advies. Wij ondersteunen organisaties op operationeel, tactisch en strategisch niveau daar waar behoefte is aan support engineers, system engineers, werkplekbeheerders, ICT-managers en netwerkbeheerders.

IT-Profile is gevestigd in Veldhoven en we werken landelijk. Het hechte team van IT-Profile is dynamisch, ondernemend en ambitieus. We werken op een hele persoonlijke manier samen onze klanten, kandidaten, zzp’ers en andere partners. Daarnaast stemmen we onze dienstverlening graag af op de vragen die wij vanuit de markt krijgen.

IT-Profile onderscheidt zich in de markt door de sterke focus op de soft skills van haar IT’ers. De werkwijze richt zich niet alleen op werkervaring en opleiding. Persoonlijke eigenschappen en ambities spelen een belangrijke rol in de werving. Door sterke, persoonlijke kwaliteiten van IT-professionals te koppelen aan de specifieke wensen van onze opdrachtgevers, helpen we de ICT verder vooruit.

Wat mag je verwachten?

Het molecule in ons logo staat voor ons eigen DNA: plezier, kwaliteit en betrokkenheid. Wij geloven dat werkgeluk op de werkvloer bepalend is voor een duurzame en succesvolle invulling van een functie. Wij opereren sinds 1995, met een team van ruim 70 specialisten en een flexibele schil van partnerbedrijven en zelfstandigen in de markt. Past dit bij jou?

Daarnaast bieden wij jou:

 • een afwisselende baan als Commercieel medewerker binnendienst met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • een passend salaris, laptop en gsm van de zaak;
 • werken in een team met veel humor en een winnaarsmentaliteit;
 • mogelijkheid tot opleidingen, trainingen en cursussen;
 • time to relax met je team: events, etentjes en jaarlijkse kick-off met het team;
 • werken bij een organisatie die al sinds 1995 haar diensten naar tevredenheid levert.

 

 

Meer weten over deze vacature?

Wij komen graag met jou in contact! 
Stuur je cv naar Natasja Derkx via Natasja@it-profile.nl of neem telefonisch contact op via (040) 234 88 00.

*Wij zorgen voor een gezonde en veilige werkplek en houden ons aan de Covid-maatregelen voor iedereen.

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IM-vakgebied!

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@im-profile.nl