Process Lead FTS

Kennen processen en functionaliteiten voor jou geen geheimen? En ben je in staat om buiten de procesgrenzen te denken? Lees dan de onderstaande tijdelijke opdracht bij een leuke internationale organisatie! We vertellen je er graag meer over. 

 

 

 

 

 

Wat ga je doen?

De Process Lead FTS is verantwoordelijk voor het succesvolle ontwerp en de implementatie van het sjabloon van de organisatie, wat de geconfigureerde S4/Hana-oplossing inclusief SAP IBP zal zijn. De procesleider binnen Nederland (jouw functie) en de procesleider van de US-organisatie fungeren als één team voor het wereldwijde FTS-procesgebied. Dit bestaat uit vraagplanning, voorraadplanning, leveringsplanning, MRP en gedetailleerde planning en implementatie. Jullie beide vertegenwoordigen jullie eigen entiteiten in het wereldwijde harmonisatieproces met als doel om tot de beste resultaat te komen.

Je zal nauw samenwerken met de US Process Lead, Transformation Management Office, system integrator (SI), Global Process Owners, Process Leads van andere functionele gebieden en met global subject matter experts (SME's). Deze rol zal een sleutelrol spelen bij het stimuleren van het succes van Project Transformation.

Verantwoordelijkheden:

 • Je geeft dagelijks leiding op het gebied van processen en je stimuleert de afstemming van de organisatie, stakeholdermanagement.
 • Je stimuleert Global Design en je bent actieve partner van SI Functional Lead.
 • Je neemt beslissingen in de processen, weet wanneer te escaleren en je bent een gedachtenleider.
 • Je wordt expert in toekomstige oplossingen en processen.
 • Je weet de veranderingen te begeleiden en je bent een functioneel kampioen.
 • Je zorgt ervoor dat de ontworpen oplossing werkt voor alle regio's van de wereld.
 • Je weet bedrijfsbrede waarde te creëren door activiteiten in de hele organisatie beter te integreren en te verbeteren.
 • Je modelleert het gedrag en de principes zoals geïdentificeerd door het kernteam (waar zij deel van uitmaken).

 

 

Wie ben jij?

Je beschikt over leiderschapsvaardigheden, bent actiegericht en denkt innovatief. Functionaliteiten en processen kennen voor jou geen geheimen en je bent in staat om buiten de eigen procesgrenzen te denken. Uiteraard streef je naar de beste oplossingen en beslissingen en daarbij vraag je input van alle teamleden. Je gelooft in de visie van projecttransformatie. Daarnaast beschik je over relevante (internationale) ervaring in soortgelijke projecten en heb je relevante ervaring in FMCG en/of Food en/of Agri. Daarbij heb je brede en actuele kennis van SAP Forecast en scheduling portfolio inclusief ATP, MRP, PPDS en IBP.

Overige informatie

 • Deze functie is voor een periode van ca. 12-18 maanden (40 uur per week) om tot een succesvolle implementatie te komen. Er zal wereldwijd moeten worden gereisd, geschat op 4 keer per jaar met een duur van 2 weken per reis.
 • Werken buiten de reguliere werkuren kan nodig zijn gezien de verschillen in tijdzones. In principe stellen ze voor het avondwerk te beperken tot twee avonden per week en niet later dan 20.00 uur CET.
 • Het tarief waarvoor we in kunnen kopen is marktconform.

 

 

 

Meer weten over deze vacature?

Wij komen graag met jou in contact! 
Stuur je cv naar Robin van de Ven via Robin@IT-Profile.nl of
neem telefonisch contact op via (040) 234 88 00.

 

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IT-vakgebied!

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@im-profile.nl