RPA-Developer (senior)

Lijkt het je tof om binnen de organisatie te helpen met het maximale uit hun medewerkers te halen? Als RPA-Developer verlos jij medewerkers van hun saaie, repetitieve werkzaamheden door het bouwen van softwarerobots. Hierdoor word je bij organisaties altijd met een grote glimlach ontvangen en ga jij gegarandeerd vrolijk naar huis.

 

 

 

 

 

Wat ga je doen als senior RPA-Developer ?

Als Senior RPA-Developer ga je aan de slag in het DevOps team ‘RPA’. Het RPA team is erop gericht om teams en afdelingen te helpen om slimmer te werken door inzet van Robotic Process Automation (RPA).

Je werkt vrijwel iedere opdracht samen met een team van ambitieuze, nieuwsgierige en gedreven collega’s in een DevOps team. Dit is dit een mix van collega's met een achtergrond in strategie, consulting, digitale transformatie, procesverbetering en beheer.

Als senior RPA Developer werk je meestal aan meerdere klantprojecten naast elkaar. Jij gebruikt jouw kennis van en ervaring met het UiPath automation platform om zelfstandig softwarerobots te ontwikkelen. Je bent vanaf de start van elke nieuwe vraag voor robotisering betrokken bij intake en analyse van de klant vraag. Naast kennis van software heb je ook een procesoptimalisatie achtergrond. Je maakt en reviewt ontwerpdocumentatie, je ontwerpt herbruikbare robot componenten en je voert zgn. 'peer reviews' uit op ieder robotscript voordat het wordt geaccepteerd. In die rol ben je dus ook inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de robotscripts die worden opgeleverd.

Je vindt het leuk om regelmatig trainingen en workshops te verzorgen bij bestaande en nieuwe klanten. Waar nodig help je mee bij het opzetten en verder ontwikkelen van een RPA Center of Excellence bij de gemeente Tilburg.

Verder ben je betrokken bij het continu verbeteren van onze ontwikkelstandaarden. Je weet als eerste welke nieuwe toepassingen er aankomen op het UiPath platform en je komt actief met ideeën om hiermee aan de slag te gaan.

We hebben al wat complexe opdrachten voor je klaarliggen, waarbij we jou als senior RPA-Developer goed kunnen gebruiken.

Wie ben jij?

Eisen / knock-out:

 • Je hebt een afgeronde relevante universitaire of HBO opleiding, zoals Computer Science, Data Science, BIM of Software Engineering;
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring als Consultant en/of RPA Developer (UiPath);
 • UIPath Advanced RPA Developer certificaat, UIPath Associate certificaat en ervaring met UIPath Studio.
 • Je hebt affiniteit met het geven van trainingen, workshops, (sales)presentaties en het opleiden van RPA .
 • De?drive om te presteren in een nieuw opgezet RPA DevOps team, ondernemend en bruisend van creatieve ideeën. 
 • Gevoel voor het opbouwen van duurzame relaties met collega’s en klanten. 
 • Resultaatgericht en op zoek naar (de beste) oplossingen in plaats van problemen. 
 • Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

 

Wat mag je verwachten?

 • Kennis van automatiseringen rondom gemeentelijke applicatie(s) zoals: Suites voor Sociaal domein, Suwinet, BRP, zaaksysteem  Exxcelence.
 • T-shaped medewerker (inzetbaar breder dan alleen in aangevraagd profiel/functie)
 • Je bent breder geïnteresseerd in innovatieve toepassingen zoals Robotic Process Automation, Process Mining, Data Science en datavisualisatie. 
 • Je bent ambitieus, nieuwsgierig, gedreven, ondernemend, leergierig, analytisch scherp, sociaal en samenwerkingsgericht;

 

Hier krijg jij energie van: 

 • Zeer uitdagende en vernieuwende RPA ontwikkel uitdagingen binnen een overheidsorganisatie  met 2000+ medewerkers.
 • Een informele, open en dynamische werkomgeving. 
 • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met een brede inzetbaarheid van start tot oplevering en van analyse tot implementatie.
 • Afwisselend en uitdagend werk met projecten in de voorhoede van vernieuwing en met?een hoog innovatief karakter. 

 

 

Meer weten over deze vacature?

Wij komen graag met jou in contact! 
Stuur je cv naar Mustafa Alizada via Mustafa@IT-Profile.nl of
neem telefonisch contact op via (040) 234 88 00.

 

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IT-vakgebied!

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@im-profile.nl