IT Support Engineer

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de IT? Wil jij je continu verder ontwikkelen en houd jij van afwisseling? IT-Profile brengt organisaties en IT-professionals op de juiste plek bij elkaar. Iets voor jou? Kom dan ons team versterken! 

 

 

 

 

 

Wat ga je doen?

Als Support Engineer bij IT-Profile bied jij ondersteuning bij onze klant op locatie of remote. Je krijgt te maken met veel verschillende IT-omgevingen waar iedere keer een nieuwe uitdaging op jou staat te wachten. Je draagt zorg voor een correcte en snelle registratie en afhandeling van incidenten, storingen, vragen en verzoeken. De gebruikers sta je remote en/of op locatie te woord. Als Support Engineer ben jij met jouw technische kennis en inzicht in staat de juiste oplossingen te vinden voor vragen en/of problemen, dit doe je door goede vragen te stellen.

Wie ben jij?

Jij werkt graag zelfstandig binnen een team in complexe netwerkomgevingen. Je bent in staat om vriendelijk, helder en duidelijk te communiceren en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Als je daarnaast ook de Engelse taal goed beheerst is dat een pré. Jij houdt van afwisseling en je kunt goed omgaan met veranderingen. Je bent flexibel, je hebt geen probleem met reizen en je kunt een VOG-verklaring overleggen (Verklaring Omtrent Gedrag). Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij de ambitie hebt om jezelf verder te ontwikkelen door opleidingen en/of cursussen te volgen. Wat je verder meebrengt is:

  • een afgeronde mbo (niveau 4) of hbo ICT opleiding;
  • stage ervaring en eventueel werkervaring.

 

 

Waar ga je werken?

Als groeiende ICT-specialist bieden wij je zaken die écht belangrijk zijn zoals het gevoel deel uit te maken van een groter geheel. Mee te kunnen denken. De mogelijkheid je te ontwikkelen tot de persoon die je wilt zijn, zowel zakelijk als privé. Heb je hiervoor begeleiding nodig in de vorm van opleiding of coaching? Dan juichen we dat toe! Geef aan dat je meer in je mars hebt en de wereld ligt voor je open. Jouw inbreng houdt ons scherp. We zouden wel gek zijn om niet naar je te luisteren.

een baan bij een ambitieuze snelgroeiende werkgever;

  • volop opleidingsmogelijkheden middels onze IT-Profile Academy en het behalen van certificeringen;
  • én technische updatesessies samen met je collega’s.

Wat mag je verwachten?

IT-Profile biedt veel ontwikkelingsmogelijkheden en er is ruimte voor eigen inbreng. Je komt terecht in een gezellig team waar een prettige, informele werksfeer hangt. Er ligt een inwerktraject op maat klaar. Er zijn uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer: 

  • een auto van de zaak, waar je ook privé mee mag rijden;
  • natuurlijk een passend salaris (gebaseerd op kennis en ervaring) per maand;
  • volop ontwikkelingsmogelijkheden en een persoonlijk opleidingsbudget van €5000,- per jaar;
  • een interessante bonusregeling van €1000,- bij het aanbrengen van nieuwe collega's;
  • en de mogelijkheid om bijvoorbeeld een deeltijd hbo-opleiding te doen? Ook dat kan bij IT-Profile!

 

 

Meer weten over deze vacature?

Wij komen graag met jou in contact! 
Stuur je cv naar Natasja Derkx via Natasja@it-profile.nl of neem telefonisch contact op via (040) 234 88 00.

*Wij zorgen voor een gezonde en veilige werkplek en houden ons aan de Covid-maatregelen voor iedereen.

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IT-vakgebied!

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@im-profile.nl