IT Traineeship

Wil jij werkervaring opdoen en tegelijkertijd aan je toekomst werken? Dan biedt IT-Profile jou de kans een traject te doorlopen waar jouw persoonlijke ontwikkeling en groei als Young Professional een boost van krijgt. Jij geeft aan wat je in je mars hebt en de wereld ligt voor je open!

 

 

 

 

 

Hoe werkt dit?

Al sinds 1995 houden wij ons dagelijks bezig met het bij elkaar brengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij bieden een totaalconcept met detachering, deta-vast, projecten en advies en ondersteunen organisaties daar waar behoefte is aan support engineers, system engineers, werkplekbeheerders, ICT-managers en netwerkbeheerders.

Wanneer je bij IT-Profile aan de slag gaat als Trainee start je een traject van vakinhoudelijke, professionele en persoonlijke groei. Samen met jouw mentor en buddy wordt er een traject op maat gemaakt met trainingen en uitdagingen die aansluiten bij jouw groeidoelen. 
Daarnaast ben je aan het werk bij één van onze opdrachtgevers waar je veel ervaring opdoet in gave afwisselende projecten. De combinatie van studeren, persoonlijke begeleiding én werken, zorgen ervoor dat jij een snelle en voortvarende groei doormaakt. 

Voor wie?

Dit Traineeship past bij mensen die enthousiast en gemotiveerd zijn, met tenminste een Mbo-diploma ICT beheer niveau 4 op zak en die fulltime willen werken en in deeltijd willen studeren. 
Een toekomstige IT-Profile Trainee bezit daarnaast ook de volgende eigenschappen;

  • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • gemotiveerd om in deeltijd te studeren;
  • ambitieus en serieus;
  • heeft een stip op de horizon voor de toekomst. 

 

 

Welke opleidingen en studies?

The sky is the limit! Wat past bij jou en wat zijn jouw ambities? Denk aan actuele certificeringen zoals het ITIL-certificaat, Microsoft Windows10 certificeringen, Microsoft 365, Microsoft Office 365, Microsoft Azure en Microsoft Security. 

Heb je deze al in the pocket en ben je klaar voor the next level? Dan kun je bijvoorbeeld aan de slag met certificeringen zoals VMware, Citrix of netwerk gerelateerde certificeringen zoals Cisco (CCNA/CCNP) of een andere ICT-gerelateerde opleiding. 

Of wil jij graag je Hbo-diploma halen? Mooi, ook dan past dit Traineeship perfect bij jou! 
 

Wat wij je verder nog bieden?

Je wordt onderdeel van een hecht team bestaande uit 70 enthousiaste professionals. Bij ons krijg jij de mogelijkheid je te ontwikkelen tot de persoon die je wilt zijn, zowel zakelijk als privé. Elke dag dagen wij jou uit om het beste uit jezelf te halen. Het is onze taak en verantwoordelijkheid om jou hierin te faciliteren. Spreekt dit jou aan? En wil jij de zekerheid van een vast inkomen en een auto van de zaak?   

 

 

Meer weten over deze vacature?

Wij komen graag met jou in contact! 
Stuur je cv naar Natasja Derkx via Natasja@it-profile.nl of neem telefonisch contact op via (040) 234 88 00.

*Wij zorgen voor een gezonde en veilige werkplek en houden ons aan de Covid-maatregelen voor iedereen.

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IT-vakgebied!

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@im-profile.nl