System Engineer

Als System Engineer ben jij een expert in het leveren van support aan de infrastructuur van onze klant. Het beschrijven van processen en optimaliseren van dienstverlening kent voor jou geen geheimen!

 

 

 

 

 

Wat ga je doen?

Als system engineer bestaan jouw werkzaamheden voor een groot gedeelte uit het support leveren aan de infrastructuren van onze klant. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het verwerken van incidenten en analyseren en oplossen van problemen. Daarnaast ben je (mede) verantwoordelijk voor het beschrijven van processen en het optimaliseren van de dienstverlening. We zoeken daarvoor een klantgerichte, zelfstandige en verantwoordelijke kandidaat die de ambitie heeft om met een grote diversiteit aan hard- en software te werken binnen een informele maar zeker uitdagende, dynamische en groeiende werkomgeving.

Wie ben jij?

Als persoon beschik je over goede analytische en communicatieve vaardigheden. Je werkt prettig in een team, bent zelfstandig, proactief en leergierig.. Verder heb je affiniteit met bedrijfsprocessen en informatiesystemen en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal (woord en geschrift). Daarnaast ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B. Daarnaast beschik je over de volgende kennis:

  • HBO werk en denkniveau.
  • Relevante werkervaring binnen een soortgelijke functie.
  • In het bezit van een actueel MCSE certificering (pré) .
  • Kennis van en ervaring met betrekking tot server opslag.
  • Kennis van en ervaring met exploitatie en beheer van ICT-omgevingen, bij voorkeur ITIL .
  • Kennis van en ervaring met Hypervisors op basis van vMWare en HyperV.
  • Software: Exchange, SharePoint, SQL, terminal server .
  • Microsoft infrastructuren zoals AD user management en rechtenstructuren.
  • Beheer tooling zoals SCOM, SCCM.

 

 

Wat mag je verwachten?

Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Eindhoven biedt de ICT-afdeling ondersteuning voor verschillende organisaties. Onze klant is een veelzijdige omgeving; zo ben je betrokken bij de vele verschillende vestigingen. Met ongeveer 130 collega's werken we in een informele sfeer binnen een vlakke organisatiestructuur met korte lijnen en open communicatie.

Overige informatie

De start is zo snel mogelijk voor 40 uur per week. De aanvraag mag zowel op basis van detachering als op basis van detavast worden ingevuld. De periode van detachering bedraagt 6 maanden. Het tarief waarvoor we in kunnen kopen ligt tussen de €55,00 en €75,00 per uur o.b.v. 40 uur per week.

 

 

 

Meer weten over deze vacature?

Wij komen graag met jou in contact! 
Stuur je cv naar Robin van de Ven via Robin@IT-Profile.nl of
neem telefonisch contact op via (040) 234 88 00.

 

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IT-vakgebied!

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@im-profile.nl