Wie is IT-Profile?

Wij zijn een hecht team bestaande uit 70 enthousiaste professionals. 
Wij bieden jou als groeiende IT-specialist belangrijke zaken die er écht toe doen: volop opleidingsmogelijkheden, technische updatesessies en
Brabantse gezelligheid.

 

 

 

 

Nergens kun je zoveel ervaring op doen als bij ons in de detachering: volop afwisseling in technische omgevingen, branches, culturen en dynamiek! Dat allemaal met de zekerheid van een vast inkomen en een auto van de zaak, bij een leuke informele club waar je volop doorgroeimogelijkheden hebt.

 

Bij ons krijg jij de mogelijkheid je te ontwikkelen tot de persoon die je wilt zijn, zowel zakelijk als privé. 

Heb je hiervoor begeleiding nodig? In de vorm van opleiding of coaching? Dan juichen we dat toe! Geef aan dat je meer in je mars hebt en de wereld ligt voor je open. Jouw inbreng houdt ons scherp. We zouden wel gek zijn om niet naar je te luisteren.

 

 

 

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Elke dag dagen wij jou uit om het beste uit jezelf te halen. Het is onze taak en verantwoordelijkheid om jou hierin te faciliteren, bijvoorbeeld door het aanbieden van cursussen en opleidingen. Hiervoor hebben wij de IT-Profile Academy ontwikkeld: een vooruitstrevende leergang waarmee jij als IT-professional jezelf kan blijven ontwikkelen.

 

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IT-vakgebied!

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@it-profile.nl