ZZP

Wij werken samen met een groot team van betrouwbare ZZP'ers die wij zien als partner-collega's. Een samenwerking die heel waardevol is voor ons. Samen hebben wij al veel tijdelijke opdrachten tot een succes weten af te ronden. Wil jij met IT-Profile samenwerken?

 

 

Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Door onze professionele en persoonlijke aanpak sta jij als ZZP'er centraal bij IT-Profile. Wij willen ervoor zorgen dat jij zorgeloos kan werken aan tijdelijke IT-opdrachten bij onze opdrachtgevers. IT-Profile conformeert zich volledig aan de wet- en regelgeving. Dit biedt aan alle betrokken partijen volledige bescherming

"Wanneer jij als ZZP'er druk in afronding bent van een project, maar alvast op zoek bent naar een volgende mooie opdracht, gaan wij alvast voor je aan de slag. De specifieke expertise en kennis welke wij in huis hebben, delen wij graag met je." - Janny de Bresser, Accountmanager.

 

 

Graag komen we met jou in contact en voegen we je toe aan ons ZZP-netwerk. Wij hebben veel verschillende opdrachtgevers wat ervoor zorgt dat de kans groot is dat we direct een uitdagende opdracht hebben voor je hebben die bij jou past!  

Wil je meer weten over een samenwerking met IT-Profile? Neem dan contact met ons op.

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IT-vakgebied!

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@it-profile.nl