Hallo! Welkom
bij 
IT-Profile.

Wij bieden het antwoord op de vraag van vandaag, morgen en de toekomst door organisaties en IT-professionals bij elkaar te brengen. Plezier, kwaliteit en betrokkenheid zit in ons DNA. Dat is waar de molecule in ons logo voor staat.

 

 

 

IT traineeship Breda

Om jouw IT-carrière meteen goed van start te laten gaan, kun je kiezen voor een IT traineeship in Breda. Bij IT-Profile krijg je een mentor en buddy toegewezen die samen met jou een traject opzetten waarmee je jouw carrière een boost kan geven! Op onze website staat er wellicht al een vacature open voor een IT traineeship in Breda. Zo krijg je een indruk wat we van je verwachten. Het is bijvoorbeeld van belang over goede communicatieve vaardigheden te beschikken en serieus te willen werken aan jouw doelen. Maar je kunt ook veel van ons verwachten want samen werken we aan jouw toekomst! Zet de eerste stap en ga voor een IT traineeship in Breda via IT-Profile.

 

Traineeship Breda via IT-Profile

Al sinds 1995 brengt IT-Profile IT-talenten en organisaties samen. We bestaan uit een club van 70 IT-talenten. Allemaal erg ambitieus en behulpzaam waar je veel van kunt leren. Door kennis en ervaringen te delen, brengen we elkaar naar een hoger niveau. Met actuele kennis ben je ook in staat om de beste oplossingen te bieden voor de uitdagende projecten waar je aan werkt. Via IT-Profile zorgen we ervoor dat jij de kennis vergaart die nodig is om elke uitdaging aan te kunnen. Zo kun je je certificeringen halen voor bijvoorbeeld Cisco (CCNA/CCNP), Microsoft, ITIL en meer. Het is ook mogelijk om naast je fulltime baan in deeltijd je hbo-diploma te halen op onze kosten. Geef aan wat je ambities zijn en wij helpen je ze waar te maken! 


 

 

 

IT traineeship Breda voor jouw organisatie

Kun je meer mankracht gebruiken op jouw ICT-afdeling? Overweeg dan zeker eens om via ons gebruik te maken van een IT traineeship. Wij verzorgen de begeleiding en jij hebt een gemotiveerde en ambitieuze IT-er die je helpt jouw ICT-doelen te behalen. Bel voor de mogelijkheden van het vervullen van een vacature IT traineeship Breda voor jouw organisatie met 040 234 88 00 of stuur een e-mail naar info@it-profile.nl.

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IT-vakgebied!
 

 

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@it-profile.nl