Hallo! Welkom
bij 
IT-Profile.

Wij bieden het antwoord op de vraag van vandaag, morgen en de toekomst door organisaties en IT-professionals bij elkaar te brengen. Plezier, kwaliteit en betrokkenheid zit in ons DNA. Dat is waar de molecule in ons logo voor staat.

 

 

 

IT traineeship Den Bosch

Tegenwoordig heeft haast elk middelgroot bedrijf wel een IT-afdeling waar jij als IT-er jezelf verder kunt ontwikkelen. Met een IT traineeship kun je in korte tijd veel ervaring opdoen. Wanneer je via IT-Profile een IT traineeship in Den Bosch volgt dan sta je er niet alleen voor. Samen met een mentor en buddy wordt er een traject op maat opgezet waarbinnen jij jouw ambities kunt waarmaken. Geef aan wat je wilt bereiken en wij ondersteunen je in het behalen van je doelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Bekijk of er een vacature IT traineeship in Den Bosch open staat op onze vacaturepagina of neem eens contact op met ons.

IT traineeship Den Bosch via IT-Profile

IT-Profile is een club van 70 ambitieuze IT-talenten. Wanneer je deel uitmaakt van ons team van IT-professionals, dan leer je ook veel van hen. Door kennis en ervaringen te delen uit de praktijk kom je tot nieuwe inzichten en groei je ook als persoon. Via borrels, teamactiviteiten en bedrijfsuitjes leer je elkaar snel op een leuke manier kennen. Ook op de werkvloer van de organisatie waar je komt te werken heb je natuurlijk collega’s waar je direct veel van leert. Maar je leert niet alleen in de praktijk; bij IT-Profile zetten we ook hoog in op het vergroten van je kennis door opleidingen en certificeringen. Denk aan verschillende certificeringen van Microsoft, Citrix en VMware. Ook is het mogelijk om naast je fulltime werk een deeltijd hbo-studie te volgen die wij bekostigen. Zo bouwen we samen aan jouw toekomst!


 

 

 

Vacature IT Traineeship Den Bosch aanbieden

IT-Profile biedt organisaties ondersteuning wanneer er behoefte is aan IT-personeel zoals support engineers, netwerkbeheerders, ICT-managers etc. Al sinds 1995 brengen we IT-talenten en organisaties samen. Dit kan ook via een IT traineeship in Den Bosch binnen jouw organisatie. Heb je tijdelijk extra mankracht nodig? Neem dan eens contact met ons op om de voordelen te bespreken van het inschakelen van een trainee. Wij zorgen voor de prefecte match en nemen de begeleiding voor onze rekening. Bel met 040 234 88 00 of stuur een e-mail naar info@it-profile.nl.

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IT-vakgebied!
 

 

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@it-profile.nl