Hallo! Welkom
bij 
IT-Profile.

Wij bieden het antwoord op de vraag van vandaag, morgen en de toekomst door organisaties en IT-professionals bij elkaar te brengen. Plezier, kwaliteit en betrokkenheid zit in ons DNA. Dat is waar de molecule in ons logo voor staat.

 

 

 

Support medewerker Eindhoven

Voor onze opdrachtgevers hebben we geregeld een IT support medewerker in regio Eindhoven nodig. Ben jij een IT-er die van afwisseling houdt en met verschillende sectoren in aanraking wilt komen? Blijf jij graag bijleren? Dan is detachering via IT-Profile een goede optie voor jou. Je kunt jouw talenten inzetten bij verschillende opdrachtgevers terwijl je de zekerheid hebt van een vast salaris en auto van de zaak. Ook ZZP-ers die op zoek zijn naar een uitdagende opdracht kunnen altijd contact met ons opnemen.

Vacature Support medewerker Eindhoven via IT-Profile

Op onze vacaturepagina zie je de actuele vacatures. Staat er momenteel geen vacature vrij voor een IT Support medewerker in Eindhoven dan kun je altijd even contact opnemen. Als jij aangeeft wat je ambities zijn, kunnen wij je matchen met een van onze opdrachtgevers. Kom je voor IT-Profile werken dan maak je deel uit van ons team van 70 IT-talenten. Afhankelijk van de vacature werk je op locatie bij de klant of bij ons op kantoor in Veldhoven. Daar werken we hard aan de doelen van onze opdrachtgevers maar heerst er ook de Brabantse gezelligheid. Je leert je collega’s bij IT-Profile snel kennen door de borrels, teamactiviteiten en uitjes die wij organiseren. Door ervaringen en kennis te delen, leer je telkens weer nieuwe dingen bij. Binnen de ICT is dat natuurlijk ontzettende belangrijk want er verandert veel. Daarom hebben we ook de IT-Profile Academy opgezet om jou te helpen jouw kennis op niveau te houden en uit te breiden. Dit doen we door het verzorgen van algemene updatesessies met je collega’s en cursussen en opleidingen op maat.


 

 

 

Op zoek naar een support medewerker in Eindhoven?

Heeft jouw organisatie een vacature support medewerker in Eindhoven open staan? Wij kunnen het op onze website plaatsen en op zoek gaan naar de perfecte match. Al sinds 1995 brengt IT-Profile opdrachtgevers en IT-talenten samen. Of je nu tijdelijk iemand nodig hebt of op basis van een detavastcontract. We vertellen je graag over de mogelijkheden. Bel ons op 040 234 88 00 of stuur een e-mail naar info@it-profile.nl.

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IT-vakgebied!
 

 

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@it-profile.nl