Werken bij IT-Profile?

Werken aan je carrière

Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Wij dagen onze professionals dan ook uit om elke dag opnieuw het beste uit zichzelf te halen. Het is onze taak en verantwoordelijkheid om hen hierin te faciliteren, bijvoorbeeld door het aanbieden van cursussen en opleidingen. Hiervoor hebben wij de IT-Profile Academy ontwikkeld: een vooruitstrevende leergang waarmee elke ICT-professional zich kan (blijven) ontwikkelen.

Werken in de ICT wordt leuker met een persoonlijke buddy

Als medewerker van IT-Profile krijg je het eerste jaar een buddy. Jouw buddy begeleidt je en maakt je wegwijs binnen de organisatie. Maar hij of zij is er ook voor het delen van ervaringen en het uitwisselen van ideeën. Mocht je het fijn vinden om langer samen te werken met je buddy, dan krijg je daar natuurlijk alle ruimte voor. Werken in de ICT wordt leuker met een persoonlijke buddy van IT-Profile.

Wil jij ook werken via IT-Profile?

Jouw cv en motivatie zijn altijd welkom. We zijn namelijk doorlopend op zoek naar ICT-professionals. Wil je eerst weten wat de ervaringen zijn van jouw mogelijk toekomstige collega’s? Bekijk dan onderstaande video. Voor meer informatie over IT-Profile, neem gerust contact met ons op.

This website is POWERED BY OTYS recruiting technologies
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
IT-Profile gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close