Werken via detacheringsbureau in Eindhoven

IT-Profile is een detacheringsbureau in regio Eindhoven dat al sinds 1995 organisaties samenbrengt met onze IT-talenten. Ons team bestaat uit 70 IT-experts en wij weten binnen of buiten ons netwerk altijd de perfecte match te vinden. Ben jij een IT-talent dat van afwisseling houdt en graag verschillende organisaties helpt met de complexe uitdagingen waar ze voor staan? Ben jij leergiering en ambitieus? Kies dan voor detachering in Eindhoven via IT-Profile. Wij bieden je veel afwisseling terwijl je toch de zekerheid hebt van een vast salaris en auto van de zaak (waar privé mee gereden kan worden)

Vind jouw wereldbaan!

Bekijk de vacatures, deel je cv en maak werk van je toekomst!

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar specialisten?

Wij helpen jouw bedrijf groeien. De juiste mensen, op de juiste plek.

Neem contact met ons op

Detacheringsbureau in regio Eindhoven met volop opleidingsmogelijkheden

Zoek je als IT-er een nieuwe uitdaging in Eindhoven dan vinden wij de organisatie waar jij je kennis en vaardigheden optimaal kunt inzetten. Die kennis en vaardigheden worden door onze IT Academy verder verbreed en verdiept met updatesessie en verschillende opleidingen en certificeringen. Jij geeft aan wat je ambities zijn en wij zullen je hierin zoveel mogelijk faciliteren. Daarnaast leer je veel van de andere IT-talenten binnen ons team. We leren ook graag van jouw inzichten dus input en meedenken wordt zeker op prijs gesteld. Onze gezellige en informele werksfeer helpt je je snel thuis te voelen. Bekijk onze vacaturepagina en neem contact op met Natasja Derkx via Natasja@it-profile.nl of telefonisch via (040) 234 88 00. Ook voor ZZP-ers hebben we geregeld uitdagende opdrachten beschikbaar.

Op zoek naar detacheringsbureau regio Eindhoven voor jouw organisatie?

Of je nu een tijdelijke kracht nodig hebt voor het opvangen van een medewerker die een bepaalde tijd uit de roulatie is of wanneer je iemand voor langere tijd nodig hebt: IT-Profile zorgt er via detachering in Eindhoven voor dat jouw IT-afdeling weer op volle kracht verder kan. We kunnen snel schakelen wanneer je op korte termijn al een IT-professional nodig hebt om jouw team te versterken. Detachering is ideaal wanneer je voor een korte periode meer capaciteit nodig hebt maar IT-Profile biedt tevens de mogelijkheid tot een detavastcontract indien gewenst. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Advies & verbinden

Jouw IT-vraagstuk koppelen we aan de juiste kennis. Met ons enorme IT-netwerk lossen wij jouw IT-vraagstuk op.

Detacheren

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering en projecten.

Interim consultancy

Stel je ICT-projectteam samen voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan eenvoudig contact met ons op via het onderstaande contactformulier.