Inhuur IT

De IT-sector kent vele gezichten omdat vele organisaties binnen bijna elke bedrijfstak wel over een IT-afdeling beschikken. Door je als IT’er te laten inhuren is het eenvoudig om kennis te maken met verschillende organisaties, hun bedrijfsculturen en de uitdagingen waar zij voor staan. IT-Profile brengt IT-professionals en organisaties samen en doet dat al sinds 1995. Zo zorgen wij voor een perfecte match waarbij jij nieuwe ervaringen kunt opdoen terwijl je onze opdrachtgevers helpt om hun doelen te behalen. Je profiteert daarbij van de zekerheid van een vast salaris en auto van de zaak. IT-Profile biedt je daarnaast vele opleidingsmogelijkheden om je kennis verder te verbreden en verdiepen. Laat ons weten wat je ambities zijn en wij helpen je doelen te bereiken: De wereld ligt voor je open!

Vind jouw wereldbaan!

Bekijk de vacatures, deel je cv en maak werk van je toekomst!

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar specialisten?

Wij helpen jouw bedrijf groeien. De juiste mensen, op de juiste plek.

Neem contact met ons op

Jouw IT medewerker inhuren via IT-Profile

Zoek je voor jouw organisatie IT-professionals omdat je bijvoorbeeld tijdelijk extra krachten nodig hebt voor een project of door uitval van een medewerker? Een IT medewerker inhuren via IT-Profile is eenvoudig en kan vaak al op zeer korte termijn. Wij plaatsen je vacature op onze website en zorgen er voor dat we de perfecte kandidaat vinden. Ook wanneer je een IT-professional voor langere tijd wilt inzetten, is detachering een uitstekende optie. Bij IT-Profile kun je een IT’er tijdelijk inhuren of op basis van een zogenoemd detavastcontract waarbij de medewerker na een bepaalde periode in vast dienstverband zal treden.

Samenbrengen IT-talenten en organisaties

Ben jij als IT-er beschikbaar voor inhuur IT of ben je een organisatie die juist op zoek is naar gekwalificeerde IT-ers om jouw team te versterken? Neem dan contact op met IT-Profile en we vinden voor jullie beiden de ideale match. Ook maken we graag kennis met ZZP-ers die hun tanden willen zetten in de uitdagende projecten  van onze opdrachtgevers. Neem contact op met Natasja Derkx via Natasja@it-profile.nl of bel haar op (040) 234 88 00.

Advies & verbinden

Jouw IT-vraagstuk koppelen we aan de juiste kennis. Met ons enorme IT-netwerk lossen wij jouw IT-vraagstuk op.

Detacheren

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering en projecten.

Interim consultancy

Stel je ICT-projectteam samen voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan eenvoudig contact met ons op via het onderstaande contactformulier.