IT traineeship Eindhoven

Wanneer je jouw IT-carrière een boost wilt geven dan kan IT-Profile je daar bij helpen. Wij bieden je een IT traineeship in omgeving Eindhoven waarbij je de mogelijkheid krijgt jezelf zowel op persoonlijk als professioneel vlak verder te ontwikkelen. Bekijk op onze website of we een vacature voor een IT traineeship in omgeving Eindhoven hebben. Zo niet dan kun je altijd even contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

Vind jouw wereldbaan!

Bekijk de vacatures, deel je cv en maak werk van je toekomst!

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar specialisten?

Wij helpen jouw bedrijf groeien. De juiste mensen, op de juiste plek.

Neem contact met ons op

Werken via een IT traineeship in Einhoven

Plezier, kwaliteit, betrokkenheid zit in ons DNA. Door onze Brabantse gezelligheid, borrels, teamactiviteiten en bedrijfsuitjes voel je je al snel thuis en leer je de rest van je collega’s snel kennen. IT-Profile zorgt dat je een buddy krijgt die samen met jou en jouw mentor een traject op maat maakt. De uitdagingen en trainingen zullen daarbij op jouw vaardigheden en ambities worden afgestemd. Je werkt fulltime en studeert in deeltijd. Naast een ambitieuze instelling verwachten we van jou ook uitstekende sociale en communicatieve vaardigeden en de wil om jezelf continu te verbeteren. Tijdens je training kun je bijvoorbeeld ITTL-certificaat behalen, verschillende Microsoft certificeringen, VMware, Citrix, etc. Ook wanneer je een hbo-diploma wilt behalen dan kan dat via een traineeship waarbij wij de studie betalen. Investeer ook in je toekomst en neem contact op voor een IT traineeship in Eindhoven dat bij jou past.

Vacature plaatsen IT traineeship Eindhoven

Wil jij je team versterken met iemand die ambitieus en leergierig is maar wil je niet direct een vaste kracht aannemen? Dan is het bieden van een traineeship een interessante manier. Wij zorgen voor de begeleiding van de trainee. Al sinds 1995 brengt IT-Profile IT-talenten en organisaties samen. Ook voor jouw ICT-wensen vinden wij een passende oplossing. Nieuwsgierig? Neem eens contact op om de voordelen van een traineeship te bespreken. Bel met 040 234 88 00 of stuur een e-mail naar info@it-profile.nl.

Advies & verbinden

Jouw IT-vraagstuk koppelen we aan de juiste kennis. Met ons enorme IT-netwerk lossen wij jouw IT-vraagstuk op.

Detacheren

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering en projecten.

Interim consultancy

Stel je ICT-projectteam samen voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan eenvoudig contact met ons op via het onderstaande contactformulier.