Wij zijn IT-Profile

IT-Profile ontzorgt organisaties die tijdelijke behoefte hebben aan ICT ondersteuning. ICT infrastructuur moet werken en informatie moet middels informatievoorzieningen toegankelijk zijn en blijven. Hier zorgen onze professionals voor! In de steeds complexer wordende ketens waar organisaties onderdeel van zijn, ondersteunen zij onze opdrachtgevers bij de digitale transitie waar zij voor staan.

Plezier, kwaliteit en betrokkenheid zit in ons DNA

Plezier, kwaliteit en betrokkenheid zit in ons DNA. Dat is waar de molecule in ons logo voor staat! Een échte IT-Profiler wordt ook door onze klanten meteen herkent en erkent! Wil jij ook aan de slag met een opdracht die past bij jouw ambitie? Waar gekeken wordt naar jou als persoon en je niet behandeld wordt als personeelsnummer? Dan ga jij je bij ons zeker thuis voelen!

Vind de beste professional voor jouw organisatie

IT-Profile in een notendop: samen met 80 ambitieuze talenten en een flexibele schil van ruim 3.000 professionals vormen wij al sinds 1995 IT-Profile! Vanuit ons kantoor in Veldhoven houden wij ons dagelijks bezig met het samenbrengen van de juiste expertise op de juiste plek door inzet van onze professionals. Snel schakelen, directe communicatie, maar vooral kwaliteit. Dat is wat je van ons mag verwachten.

Onze opdrachtgevers