Freelance Profile Groep Community

Wij werken samen met een groot team van betrouwbare ZZP'ers die wij zien als partner-collega's. Een samenwerking die heel waardevol is voor ons. Samen hebben wij al veel tijdelijke opdrachten tot een succes weten af te ronden. Wij hebben onze eigen Freelance Profile Groep Community waar opdrachten en ervaringen met elkaar gedeeld worden. Wil jij als ZZP’er met IT-Profile samenwerken?

De voordelen van werken als ZZP’er bij IT-Profile

Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Door onze professionele en persoonlijke aanpak sta jij als ZZP’er centraal bij IT-Profile. Wij willen ervoor zorgen dat jij zorgeloos kan werken aan tijdelijke ICT opdrachten bij onze opdrachtgevers. IT-Profile conformeert zich volledig aan de wet- en regelgeving. Dit biedt aan alle betrokken partijen volledige bescherming.

 

Neem contact met ons op!

Graag komen we met jou in contact en voegen we je toe aan ons ZZP netwerk. Wij hebben veel verschillende opdrachtgevers wat ervoor zorgt dat de kans groot is dat we direct een uitdagende opdracht hebben voor je hebben die bij jou past!  Wil je meer weten over een samenwerking met IT-Profile? Neem dan contact met ons op.

Natasja Derkx

Corporate recruiter

Robin van de Ven

Accountmanager

Janny de Bresser

Accountmanager

ZZP’ers aan het woord