Opleiding en ontwikkeling

Als groeiende ICT specialist bieden wij je zaken die écht belangrijk zijn zoals het gevoel deel uit te maken van een groter geheel. Mee te kunnen denken. De mogelijkheid je te ontwikkelen tot de persoon die je wilt zijn, zowel zakelijk als privé! Heb je hiervoor begeleiding nodig in de vorm van opleiding of coaching? Dan juichen we dat toe! Je hebt namelijk een eigen Talent Coach die jou met raad en daad kan bijstaan bij jouw opleidingen en ontwikkeling. Geef aan dat je meer in je mars hebt en de wereld ligt voor je open. Jouw inbreng houdt ons scherp!

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk

Elke dag dagen wij jou uit om het beste uit jezelf te halen. Het is onze taak en verantwoordelijkheid om jou hierin te faciliteren door het aanbieden van cursussen en opleidingen, ook op het gebied van softskills. Hiervoor hebben wij onder andere de Profile Groep Academy ontwikkeld: een vooruitstrevende leerweg waarmee jij als IT professional jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Schuilt er een Cloud Consultant in jou? Of ben je meer thuis in de wereld van security? Wil je aan de slag met je Microsoft certificeringen of voel jij meer voor het optimaliseren van processen middels ITIL? Wij hebben partnerships met toonaangevende ICT opleidingsinstituten. Hoe meer jij je ontwikkelt, hoe meer certificaten je kunt behalen; bij IT-Profile heb je een onbeperkt opleidingsbudget!

 

Wil je meer informatie over de Profile Groep Academy?

    Hier kunt je jouw CV meesturen. Doe dit in Word, Pdf of Powerpoint formaat van maximaal 10MB.

    Jij bepaalt jouw carrièrepad

    Natuurlijk houden wij ICT trends en ontwikkelingen scherp in de gaten. Jij bepaalt jouw carrièrepad en wij willen je daar graag bij helpen. Alleen leren wat jij echt nodig hebt. Met de focus op ondersteuning en beheer van systemen, netwerken, cloud oplossingen en applicaties.

    Daarnaast wordt jij onderdeel van een team van 70 enthousiaste IT professionals waar je altijd op terug kunt vallen. Denk hierbij aan kennis delen, sparren met je collega’s, maar ook Brabantse gezelligheid tijdens de diverse uitjes en bijeenkomsten. We organiseren regelmatig kennissessies onder het genot van een lekkere pizza. Zo weet je ook altijd je collega’s te vinden en sta je er nooit alleen voor!