Wij zijn IT-Profile

Wij zijn een hecht team bestaande uit 80 enthousiaste professionals. Als groeiende ICT specialist bieden we jou belangrijke zaken die er écht toe doen: volop opleidingsmogelijkheden, technische updatesessies en Brabantse gezelligheid. Samen met onze professionals en een flexibele schil van ruim 3.000 professionals vormen wij al sinds 1995 IT-Profile! Vanuit ons kantoor in Veldhoven houden wij ons dagelijks bezig met het samenbrengen van de juiste expertise op de juiste plek door inzet van onze collega's. Snel schakelen, directe communicatie, maar vooral kwaliteit. Dat is wat je van ons mag verwachten.

Detachering

Nergens kun je zoveel ervaring op doen als bij ons in de detachering: volop afwisseling in technische omgevingen, branches, culturen en dynamiek! Dat allemaal met de zekerheid van een vast inkomen en een auto van de zaak, bij een leuke informele club waar je volop doorgroeimogelijkheden hebt.

Jouw ICT-carrière

Bij ons krijg jij de mogelijkheid je te ontwikkelen tot de persoon die je wilt zijn, zowel zakelijk als privé. Heb je hiervoor begeleiding nodig in de vorm van opleiding of coaching? Dan juichen we dat toe! Sterker nog; je hebt een eigen fieldmanager die je continu begeleiding kan geven als jij dat nodig hebt! Geef aan dat je meer in je mars hebt en de wereld ligt voor je open! Jouw inbreng houdt ons scherp. We zouden wel gek zijn om niet naar je te luisteren!

De voordelen van werken als interim professional bij IT-Profile

  • Onbeperkt opleidingsbudget
  • Een leuk team van collega’s waarmee je kunt sparren
  • Een lease auto waar je ook privé gebruik van mag maken
  • Werken voor vooruitstrevende organisaties in de publieke sector, multinationals en MKB van Nederland.
  • Altijd een opdracht bij een klant in de buurt
  • Continu up-to-date blijven van ontwikkelingen op jouw vakgebied.

Sollicitatieproces voor ICT professionals

IT-Profile Academy

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Elke dag dagen wij jou uit om het beste uit jezelf te halen. Het is onze taak en verantwoordelijkheid om jou hierin te faciliteren, bijvoorbeeld door het aanbieden van cursussen en opleidingen. Hiervoor hebben wij de IT-Profile Academy ontwikkeld: een vooruitstrevende leergang waarmee jij als ICT professional jezelf kan blijven ontwikkelen.

Traineeship

Wil jij werkervaring opdoen en tegelijkertijd aan je toekomst werken? Dan biedt IT-Profile jou de kans een traject te doorlopen waar jouw persoonlijke ontwikkeling en groei als Young Professional een boost van krijgt. Jij geeft aan wat je in je mars hebt en de wereld ligt voor je open!

Wanneer je bij IT-Profile aan de slag gaat als trainee start je een traject van vakinhoudelijke, professionele en persoonlijke groei. Samen met jouw mentor en buddy wordt er een traject op maat gemaakt met trainingen en challenges die aansluiten bij jouw groeidoelen. Daarnaast ben je aan het werk bij een van onze opdrachtgevers waar je veel ervaring opdoet in gave afwisselende projecten. De combinatie van studeren, persoonlijke begeleiding én werken, zorgen ervoor dat jij een snelle en doorlopende groei doormaakt.

    Onze opdrachtgevers