Actueel

Wij zijn al 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van detacheren van ICT en Informatiemanagement professionals. Ons doel is om klanten te ontzorgen en continuïteit te bieden in deze tijd waarin IT en informatiemanagement continu aan verandering onderhevig zijn. Als kennispartner bewegen we hier voortdurend in mee. Onze club bestaat uit ruim 100 professionals en we hebben een landelijke dekking. Lees hier het laatste nieuws van IT-Profile!

6 maart 2023

Alle werkmaatschappijen Profile Groep NEN 4400-1 gecertificeerd

Met het certificaat NEN 4400-1 kan aan opdrachtgevers de zekerheid worden gegeven dat IM-Profile en BI-Profile, net als IT-Profile, aan alle fiscale verplichten voldoen en dat risico’s aangaande inleners- en ketenaansprakelijkheid uitgesloten worden. Met de certificering van IM-Profile en BI-Profile zijn alle bedrijven onder de Profile Groep NEN 4400-1 gecertificeerd.
28 november 2022

Inlenersbeloning

Aan onze opdrachtgevers vragen we altijd de zogenaamde inlenersbeloning uit. Als Stichting Normering Arbeid (SNA) - gecertificeerde organisatie is dit voor IT-Profile B.V. één van de onderdelen waarmee we onze opdrachtgevers vrijwaren van inlenersaansprakelijkheidsrisico's.
28 december 2022

IT-oriëntatiedag op 17 januari 2023

Altijd al nieuwsgierig geweest naar het IT-vak? Kom dan naar de IT-oriëntatiedag op 17 januari 2023! Bij dit initiatief van Brainport Eindhoven en Leerwerkloket is ook IT-Profile B.V. aanwezig om jou inzicht te geven in de mogelijkheden voor omscholing naar 'ons' mooie vakgebied!
9 november 2022

Profile Groep Event November 2022

Ons 2e Profile Groep Event van 2022! Samen met onze Freelance Profile Community deelden we de ontwikkelingen in ons mooie vakgebied. Daarnaast was er ook tijd voor een hapje, drankje en te netwerken en werd er fanatiek meegedaan aan een voetbaltoernooi. Wij zijn trots op ons fantastische team van IT-Profile B.V., IM-Profile B.V. en BI-Profile BV en alle zelfstandige professionals die zich dagelijks met zoveel bevlogenheid inzetten bij onze opdrachtgevers!
5 augustus 2022

Profile Groep in IT-Koplopersgroep met Brainport Development

Brainport Development en de Profile Groep zijn onlangs een samenwerking aangegaan om krachten te bundelen om zij-instromers de kans te geven op een baan in de IT.
12 mei 2022

Terugblik op inspiratiesessie functioneelbeheer voor leidinggevenden

In samenwerking met Daniel Brouwer organiseerden wij op 21 april j.l. een inspiratiesessie voor leidinggevenden van functioneel beheer afdelingen. In een sportieve en energievolle omgeving, het Philips Stadion, zochten we met elkaar de verbinding en de discussie. De 16 deelnemende organisaties kwamen uit de publieke sector, een mooie mix tussen zorg, overheid en onderwijs.
15 februari 2022

Inspiratiesessie functioneel beheer voor leidinggevenden in de publieke sector

Op donderdag 21 april vindt onze inspiratiesessie plaats voor leidinggevenden van de afdeling functioneel beheer in de publieke sector.