Servicedesk medewerker vacatures

Ben je op zoek naar een afwisselende vacature voor servicedesk medewerker? Bekijk dan het aanbod aan vacatures op onze website. IT-Profile brengt organisaties en IT-talenten samen en doet dat al sinds 1995. Door voor detachering te kiezen, kun je in korte tijd veel ervaring opdoen binnen verschillende branches. Wij werken voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren die allemaal gekwalificeerde IT-professionals zoals jij nodig hebben. Je komt zo in aanraking met verschillende bedrijfsculturen en afwisselende uitdagingen. Toch geniet je daarbij de zekerheid van een vast salaris en een auto van de zaak (waar je ook privé mee mag rijden).

Vind jouw wereldbaan!

Bekijk de vacatures, deel je cv en maak werk van je toekomst!

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar specialisten?

Wij helpen jouw bedrijf groeien. De juiste mensen, op de juiste plek.

Neem contact met ons op

Servicedesk medewerker via IT-Profile

Afhankelijk van de vacature voor servicedesk medewerker kan het zijn dat je ofwel op locatie bij de klant of remote vanuit huis of vanuit ons kantoor in Veldhoven aan de slag gaat. IT-Profile bestaat uit een jong team van 70 ambitieuze IT-talenten waar je veel van kunt leren. Door kennis en ervaringen te delen, kom je vaak tot nieuwe en praktische inzichten waar je de rest van je loopbaan wat aan hebt. We stellen daarbij ook jouw input erg op prijs, dat houdt ons scherpt. Dankzij de IT-Profile Academy bieden we volop opleidingsmogelijkheden waardoor jouw kennisniveau verbetert. Alleen door je kennis continue uit te breiden, kun je de juiste oplossingen bieden voor onze opdrachtgevers. Bij IT-Profile hangt een fijne werksfeer die ook gekenmerkt wordt door de Brabantse gezelligheid. Door de borrels, teamactiviteiten en jaarlijkse uitjes leer je ons team snel kennen en voel je je in no-time thuis. Lijkt het je wat om voor IT-Profile te komen werken en je carrière een boost te geven? Bekijk dan onze vacaturepagina en reageer op de vacature servicedesk medewerker die je aanspreekt. Voor ZZP-ers hebben we ook geregeld uitdagende opdrachten beschikbaar.

Servicedesk medewerker vacatures laten vervullen door IT-Profile

Wil je als organisatie een servicedesk medewerker vacature op onze website laten plaatsen dan kan dat natuurlijk ook, wij vinden de perfecte kandidaat voor je. Of dat nu tijdelijk is of via een detavastcontract. Neem contact op met Natasja Derkx voor de mogelijkheden voor jouw organisatie. Je kunt haar bereiken via Natasja@it-profile.nl of bel haar op (040) 234 88 00.

Advies & verbinden

Jouw IT-vraagstuk koppelen we aan de juiste kennis. Met ons enorme IT-netwerk lossen wij jouw IT-vraagstuk op.

Detacheren

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering en projecten.

Interim consultancy

Stel je ICT-projectteam samen voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan eenvoudig contact met ons op via het onderstaande contactformulier.