NIZAR

Systeembeheerder

  • Aarle-Rixtel
  • Per direct

Al ruim 8 ½ jaar is Nizar een IT-Profile collega. Nizar is iemand die er altijd voor de volle 100% voor gaat en is ontzettend gemotiveerd. Hij gaat graag een nieuwe uitdaging aan en met zijn kritische blik kan hij verbeteringen signaleren voor zowel de organisatie als zichzelf. Nizar is stressbestendig, werkt zelfstandig en kan goed prioriteiten stellen.

 

Nizar is bekend met Ivanti Workspace, VMware vSphere en VMWare Horizon. Hij is momenteel bezig met het behalen van zijn AZ-801 certificaat wat nog dieper in gaat op het beheren van Microsoft Servers. Nizar werkt al langere tijd met Active Directory en security groepen. Door het behalen van zijn AZ-800 certificaat heeft hij concrete ervaring op het gebied van installeren en beheren van servers. Nizar heeft ook ervaring met het installeren en beheren van server 2008 en 2012. Nizar heeft ook veel ervaring binnen MS-365 Admin Center, waaronder Exchange AdminCenter en Entra (voorheen Azure Active Directory). Nizar is zowel gecertificeerd voor Azure, Microsoft 365,  ITIL en Windows 10.

 

Nizar kijkt uit naar een leuke nieuwe opdracht! Wilt u meer informatie over Nizar of vrijblijvend met hem kennismaken? Neem dan contact met ons op!

Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen
Kom in contact met ons