NIZAR

Modern Workplace Beheerder

  • Aarle-Rixtel
  • Per direct

Nizar woont samen met zijn vrouw in Aarle-Rixtel. In zijn vrije tijd is hij veel bezig met auto’s en kijkt hij graag een goede film. Als persoon is hij erg loyaal en spontaan. Al ruim 8 ½ jaar is hij een IT-Profile collega en actief binnen de IT. Nizar is iemand die er altijd voor de volle 100% voor gaat en is ontzettend gemotiveerd. Hij gaat graag een nieuwe uitdaging aan en met zijn kritische blik kan hij verbeteringen signaleren voor zowel de organisatie als zichzelf. Nizar is stressbestendig, werkt zelfstandig en kan goed prioriteiten stellen.

Tijdens zijn meest recente opdracht bij de Samenwerking A2 Gemeenten werd hij ingezet als Modern Workplace Beheerder waarbij hij verantwoordelijk was voor het voldoen aan de veiligheidseisen van alle mobiele devices van de gemeenten. Naast het bewaken van de veiligheidseisen bestonden Nizar zijn voornaamste werkzaamheden uit het configureren van de compliance policy en de conditional acces policy.

Naast de werkzaamheden die hij heeft uitgevoerd bij de Samenwerking A2 Gemeenten heeft Nizar ook veel ervaring binnen MS-365 Admin Center, waaronder Exchange AdminCenter en Entra (voorheen Azure Active Directory). Een voorbeeld van een dagelijkse taak die Nizar uitvoerde was in Endpoint Manager en in de Security portal kijken naar eventuele verbeteringen en de binnenkort verouderde werkwijzen. Beide had hij onder de aandacht om zo tijdig aanpassingen te kunnen maken. Onlangs heeft Nizar de Azure Training AZ-104 gevolgd en zich hiervoor gecertificeerd. Binnen de Azure training heeft hij met recource groepen, Virtuele Netwerken en Virtuele machines gewerkt. Nizar is zowel gecertificeerd voor Azure, Microsoft 365,  ITIL en Windows 10.

Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen
Kom in contact met ons