SIRAAR

Service (Level) Manager

  • Brabant, Gelderland, Limburg
  • Per direct

Vanaf het moment dat ITIL in Nederland werd geïntroduceerd (1991) was Siraar betrokken bij de ontwikkeling van ITIL in Nederland. Door zijn jarenlange ervaring weet Siraar op welke wijze processen moeten worden ingezet en met welk doel. Ook is Siraar in staat om processen te herdefiniëren op basis van de bestaande organisatie. Naast ITIL is GPDI partner van USM en ISM. Zo heeft Siraar binnen diverse organisaties een procesinrichting uitgevoerd. Niet alleen binnen ICT maar ook andere dienstverlenende afdelingen binnen organisaties. Door de juiste mix van advies en coaching weet Siraar het beste uit medewerkers te halen zodat na afloop van een traject zowel de organisatie als de medewerkers optimaal zijn gegroeid in de gewijzigde situatie.

Sinds oktober 2010 is Siraar zelfstandig. Siraar maakt gebruik van een brede ervaring op het gebied van Proces management, ICT management, lijn management, coaching & training en sales die hij in diverse rollen heeft uitgevoerd.

Rollen die Siraar eerder heeft vervuld zijn Service Level Manager, Service Manager, IT-manager, Risico analist, Proces consultant, business process consultant, project manager, trainer, adviseur, implementatie manager, coach, change manager, operations manager.

Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen
Kom in contact met ons