SIRAAR

Service Level Manager | Service Manager | IT-manager

  • Eindhoven
  • Vanaf 1 november 2023

Sinds 1983 actief in ICT-branche werkzaam. Siraar is begonnen als computer operator en heeft door de jaren heen gezien op welke activiteiten en processen veel organisaties ‘stuk’ lopen. Siraar is in staat om op elk niveau de taal te spreken die gewenst is en weet daarmee het vertrouwen van de medewerker maar ook van de directeur te krijgen en kan daarmee de activiteiten ontwikkelen die nodig zijn om een opdracht uit te voeren.

Vanaf het moment dat ITIL in Nederland werd geïntroduceerd (1991) was Siraar betrokken bij de ontwikkeling van ITIL in Nederland. Door zijn jarenlange ervaring weet Siraar op welke wijze processen moeten worden ingezet en met welk doel. Ook is Siraar in staat om processen te herdefiniëren op basis van de bestaande organisatie. Naast ITIL is GPDI partner van USM en ISM. Zo heeft Siraar binnen diverse organisaties een procesinrichting uitgevoerd. Niet alleen binnen ICT maar ook andere dienstverlenende afdelingen binnen organisaties. Door de juiste mix van advies en coaching weet Siraar het beste uit medewerkers te halen zodat na afloop van een traject zowel de organisatie als de medewerkers optimaal zijn gegroeid in de gewijzigde situatie.

Sinds oktober 2010 is Siraar zelfstandig. Siraar maakt gebruik van een brede ervaring op het gebied van Proces management, ICT management, lijn management, coaching & training en sales die hij in diverse rollen heeft uitgevoerd.

Rollen die Siraar eerder heeft vervuld zijn Service Level Manager, Service Manager, IT-manager, Risico analist, Proces consultant, business process consultant, project manager, trainer, adviseur, implementatie manager, coach, change manager, operations manager.

Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen
Kom in contact met ons