Opdrachtgevers

Wij zijn IT-Profile, aangenaam!

Op zoek naar de juiste kandidaat voor uw vacature? Door onze praktijkervaring in de ICT-branche zijn wij specialist in het begeleiden van IT-professionals die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Inmiddels vonden al meer dan 550 IT-ers hun nieuwe baan via IT-Profile.

Gekwalificeerde en betrokken ICT-professionals

Al onze professionals zijn gekwalificeerde, betrokken en ervaren mensen die niet bang zijn voor uitdagende ICT-projecten. Voor elke ICT-vraag hebben wij een professional die het antwoord weet. Of u nu zoekt naar een project engineer voor een heel specifiek project, een systeembeheerder of juist een allround helpdeskmedewerker; u kiest welke ICT-professional het beste bij u en uw organisatie past.
Ook voor het uitbesteden van uw ICT-werkzaamheden zijn wij een betrouwbare partner. Dat kan bijvoorbeeld door middel van onze flexpool; op afroep een vaste ICT-medewerker bij u op kantoor of hulp op afstand. Uw wensen en behoeftes staan hierbij centraal. Op die manier hoeft u dus geen zorgen te hebben over de continuïteit van de ICT-dienstverlening en zaken als dienstverbanden, verzuim en andere personele zaken. Die nemen wij gewoon van u over, met behoud van kwaliteit natuurlijk.

Een kennisclub met grootse ambities

IT-Profile is een relatief kleine en een betrokken partner. Een echte kennisclub met grootse ambities. Ook in een digitaal georiënteerde wereld staan bij ons de mensen centraal en dat onderstrepen we met intensieve (loopbaan-) begeleiding, het stimuleren van ontwikkeling met behulp van onze IT-Profile Academy en persoonlijke field managementgesprekken. Hierdoor weten we altijd wat er speelt. Bent u benieuwd geworden naar IT-Profile en wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op +31 (0)40 234 8800 of u kunt mailen naar info@it-profile.nl

This website is POWERED BY OTYS recruiting technologies
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
IT-Profile gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close