"IT-Profile scoort nominatie met online challenge"


IT-Profile heeft met het concept ‘Become the next Player1’ meer dan tweehonderdduizend bezoekers getrokken en met zeshonderd team-aanmeldingen bleek het concept succesvol. Het concept is opgepikt door de media en 538-DJ Daniël Lippens heeft zelfs een livestream op ’s werelds grootste gamestream platform Twitch opgezet deze avond. Door oprechte interesse te tonen in de doelgroep heeft IT-Profile een voorkeurspositie gecreëerd binnen de doelgroep. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om IT-Profile te nomineren in de categorie Detachering & Recruitment.

Stem op ons! Bekijk onze promovideo: 
De term ‘Player1’ staat in de gamewereld synoniem voor de beste zijn. ‘Become the next Player1’ is de uitwerking geweest van een concept waarin IT-Profile in een traject met online challenges de ict-doelgroep heeft bereikt. Middels deze challenges op social media konden kandidaten zich kwalificeren voor de grootste gaming quiz van Nederland, die op 28 januari 2020 door IT-Profile werd georganiseerd in Eindhoven. It’ers en game professionals zijn een doorgewinterde online doelgroep. Het is daarom juist zo uniek dat het IT-Profile gelukt is om een geselecteerde groep offline, op een avond, binnen vier muren bij elkaar te krijgen voor een gezellig en interactief programma vol kennisdeling.

 Het concept ‘Become the next Player1!’ definieert wat IT-Profile als organisatie kenmerkt; veel oog en interesse in de doelgroep en daarop anticiperen. Het bedrijf hecht veel waarde aan het persoonlijk contact en om mensen echt te leren kennen. Daardoor heeft IT-Profile de durf gehad een investering te doen in een andere benadering van de arbeidsmarkt dan het traditionele recruitment. Als relatief kleine speler in de markt heeft het zich hiermee op grote wijze in de kijker weten te spelen.

Bron: Computable Awards

SOCIAL MEDIA

Volg ons op onze social media kanalen, en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen het ICT-vakgebied!
Krijg daarnaast een goed beeld van wie wij zijn als organisatie! Wij zijn ook benieuwd naar jou!

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen? Laat het ons weten, of maak een afspraak!

IT-PROFILE 

Dorpstraat 162

5504 HM Veldhoven

+31 (0)40 234 8800

info@it-profile.nl